Când te împiedică o pandemie să înregistrezi?

Forumuri General Videochat Când te împiedică o pandemie să înregistrezi?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că am avut totul pentru a începe camera web azi circa 2 săptămâni. Încă locuiesc acasă, așa că ar trebui să treacă câteva ore în timpul zilei, până aș putea aduna o număr stabilă de money și după aceea să mă mut și să lucrez mai multe ore „prime” pentru publicul pe care mi-l doream. . Plănuiam să nu fiu goală, cu excepția fulgerului ocazional de țâțe, dar foarte inteligibil, încât să vorbesc nespălat este ceva la care mă pricep și îmi place. Am cheltuit money, nu a trebuit să-mi iau un laptop mai potrivit, o cameră web, niște chestii vestimentare ca să vând cu real estetica pe care o am și să am cea mai bună șansă să avantaj de noul meu statut.

  Și după aceea a avut loc o pandemie globală și am fost pus în izolare cu familia mea, dintre care unii sunt copii, într-o locuinţă mică. Succesul meu la asta s-a bazat în mare adaos pe vorburile mele murdare, așa că am experimentat să merg la chat-ul video cu omegle tocmai pentru a viziona deşi să o fac la primele ore ale dimineții și să nu fiu auzită. Întocmai nu funcționează, sunt atât de înspăimântat să pun cicatrici pe un băieţel cu ceea ce am necesitate pentru a putea comunica, încât cuvintele pur și simplu nu vor ieși. Am făcut money din asta și intenționam să vând clipuri, dar să fiu o camgirl non-audio, non-nudă, nu pare să merite.

  Există o modalitate de a începe să obțineți întocmai și un venit minim și poate să vă construiți o reputație pentru in ce perioada puteți utiliza în sfârșit camera? Ceea ce par luni întocmai azi din provoca guvernului țării mele.

  Vă mulțumesc, și sper să rămâneți sănătoși și tu și ai tăi.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.