Când braconajul este cu adevărat eficient…

Forumuri Suport modele videochat Când braconajul este cu adevărat eficient…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că postez asta în numele unuia dintre prietenii mei model care mă îngrijorează. Sunt model ACF și folosesc un alt cont pentru a evita dramele inutile.

  Pe scurt, modelul numărul 1 este o camgirl just stabilită, dar nu un top 100 sau altceva, iar camera este cea mai bună modalitate pe care a găsit-o de a-și plăti facturile. Este incredibil de drăguță, iar in ce perioada o altă camgirl a început să-și frecventeze camera cu un cont premium, a lăsat-o să alunece încât acest model nu mergea prea just și deţine un scor foarte scăzut. Dar, de-a lungul timpului, Modelul 2 a arătat foarte cert în chat că ea nu este tocmai o fată, este și un model și, mai exact, care model. În acest moment, ea braconează membrii, indiferent deşi aceasta este intenția ei sau nu. Nu este tipicul „ în camera mea să mă vezi gol! juicyjulie123!” un soi de braconaj, dar mai mult în felul în care încearcă să împartă scena cu cineva mai de victorie. Cel puțin așa iese.

  Nu cunosc foarte just modelul #2 și să-mi dau părerea tocmai pe se sprijini a ceea ce am văzut în camera de chat și nu este în totalitate pozitiv. Modelul nr. 2 petrece mult timp în această cameră de chat, postări și sfaturi pentru atenție, mesaje private și camere video unu-la-unu cu obișnuiții prietenului meu în timp ce respectivul amic este transmis în flux. În plus, modelul nr. #2 intră frecvent online autentic atunci in ce perioada prietenul meu este offline. Prietena mea a fost stresată în câteva zile proaste cu webcam-ul tocmai pentru a descoperi mai târziu, prin Twitter, că clienții ei obișnuiți i-au oferit just acestui alt model. Întocmai nu o învinovățesc încât este frustrată.

  Personal, aș fi ciupit această situație din răsputeri deşi mi s-ar fi întâmplat asta, dar în mod cert prietenul meu este o individ mai bună, iar ceea ce s-a făcut este făcut. Este vorba despre a descoperi să remediați situația așa este azi. Problema este că, deşi interzici acest model, riști să pierzi câțiva dintre clienții tăi obișnuiți deşi aleg părți, așa că asta nu este întocmai o opțiune. Cu toate acestea, este cu siguranță necesar să stabilim limite, niciunul dintre noi nu știe cu real care ar trebui să fie acele limite având în vedere situația și, asemenea, să le implementăm.

  Ar fi stimat să aud părerile membrilor și modelelor cu privire la asta, nu am avut niciodată de a face întocmai eu cu această situație, așa că nu am tokens favorabil pentru ea.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.