CamSites Trafic ca și Aka CB

Forumuri General Videochat CamSites Trafic ca și Aka CB

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Dragi oameni…sunt model pe aceste site-uri…si incerc sa gasesc o solutie si unde am fost cautat pe google nu o gasesc…Va rog ascultati-ma si intelegeti si poate cine stie ma poate ajuta .
  Am un prieten pe care l-am făcut împreună lucrând individual la camere. Nu facem mulți bani pentru că membrii vin puțin pe zi. Așa că fata asta s-a oprit să facă ceva individual și s-a dus la studio… și acolo, în aceeași cameră în care a funcționat
  are 2000 de utilizatori parte dintre ei cu bani și câștigă 1000 $ pe zi… cum este posibil? Și de ce de acasă cu o vedere modernă și luxoasă pe webcam nu o putem avea?
  Am auzit că acest trafic este ceea ce cumpără studiourile… am căutat pe google, am încercat Divatraffic… prostii… am încercat prostii junkytraffic o mulțime de lucruri… camera este oprită. !!
  Daca nu s-a dus la studio nu m-am gandit niciodata ca asta o sa faca atat de multi bani si de unde a luat acest trafic, membrii in camera .. !! / Sau cred că cardurile ei de credit false funcționează acolo în studiouri / sau ceva ciudat pentru că are un cont de 4 zile și are 30.000 de urmăritori.
  Dacă cineva știe și încearcă să mă ajute, vă rog să răspundeți la această postare, mulțumesc foarte mult.
  @punker barbie

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.