Cammunity – Pași de bază pentru a crea un profil personalizat

Forumuri General Videochat Cammunity – Pași de bază pentru a crea un profil personalizat

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Cu noul editor de profil distractiv disponibil pe Cammunity (care este încă o versiune pre-beta din câte știu eu!), puteți realiza rapid un profil extraordinar.

  Un exemplu extraordinar este propriul nostru amic ACF @SatanJonez – https://profiles.cammunity.com/TheBonnieShow sau al meu – https://profiles.cammunity.com/AmberCutie, care tocmai a creat niște grafice pe Canva, după aceea am adăugat ei la design!

  Primul pas este să completați informațiile de bază din partea de sus a paginii de editare a profilului (ăsta este ceea ce apare în aspectul simplu al profilului și în meniul dvs. online, nu în profilul personalizat). (#1 în imaginea de mai jos)

  După aceea selectați Design personalizat pe pagina respectivă. Deşi nu ați selectat încă „utilizați acest design”, îl puteți edita și salva fără ca ăsta să fie încă public/publicat, ceea ce este falnic! Acel buton de previzualizare va fi prietenul tău în această etapă. (#2 în imaginea de mai jos)

  Faceți clic pentru a completa secțiune în partea de jos, așa este indicat. Veți viziona așa ceva în funcție de aspectul secțiunii pe care îl alegeți:

  Iată noua secțiune pe care am făcut clic și am tras-o din meniul din dreapta:

  Și azi voi face clic pe spectru pentru a completa propria mea grafică.

  Și, bineînțeles, alegeți culoarea de fundal deşi nu doriți alb.

  După ce ați adăugat textul și secțiunile dorite, faceți clic pe Salvați modificările în partea de jos. Ieșiți din editor, după aceea reveniți la pagina de editare a profilului și previzualizați-vă munca. Deşi sunteți determinat, faceți clic pe Folosiți acest înfăţişare și veți fi live.

  BAM! https://profiles.cammunity.com/CutieNoodle
  Ăsta este începutul de bază. Putem începe să adăugăm linkuri și imagini legate mai târziu, dar cred că acest lucru îi va familiariza pe oameni cu noul editor distractiv între timp.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.