camgirls pe diverse site-uri

Forumuri Suport modele videochat camgirls pe diverse site-uri

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am vizitat o camgirl în ultimii 3 ani pe Myfreecams. La acea moment, ea era pe site vreo 9 luni înainte să o cunosc. Ne cunoaștem, știm ce ne place și așa mai dincolo. Este ușor să ai o conversație cu ea.

  Timp de 2 ani buni după aceea a câștigat popularitate.

  Dar îmi dau seama că de circa un an ocupă 3 locuri. Sunt momente in ce perioada vorbea și mă întrebam ce se întâmplă și mi-am dat seama că era și online în altă adaos. După un timp îmi dau seama că am fost pe 3 site-uri concomitent.

  Sunt momente in ce perioada te deconectezi fără să spui deşi te vei întoarce sau nu și vei decide să-ți concentrezi atenția în altă adaos.

  Rar, membrii le-au întrebat deşi ar trebui să se întoarcă și după aceea, mai târziu, unii s-au alăturat și s-ar fi alăturat altor modele în camerele lor.

  Am menționat o dată că ar trebui măcar să spun ceva deşi ai de gând să te deconectezi așa. Am primit un răspuns care spunea că voi fi mereu acolo.

  Acest lucru poate deveni enervant după un timp, mai ales atunci in ce perioada membrii răsturnează și dintr-o dată modelul dispare.

  Îmi amintesc că azi câțiva ani, in ce perioada m-am alăturat pentru prima dată la Myfreecams, camerele model obișnuiau să aibă oameni care purtau conversații în chatul public, unde toată lumea se împlini discuțiilor. Acest lucru m-a atras încât era mai degrabă o comunitate. De fapt, am cunoscut și câțiva membri. Dar în zilele noastre se pare că tot mai multe modele fac spectacole concomitent pe mai multe site-uri.

  Așa stau lucrurile azi?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.