Camgirls, casting pentru un proiect feminist de educație sexuală pe plăcere

Forumuri Suport modele videochat Camgirls, casting pentru un proiect feminist de educație sexuală pe plăcere

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am lectură acest paragraf despre acest schiţă și m-am gândit că femeile cu webcam sunt cele care trebuie căutate.
  Contextul proiectului său poate fi găsit la: http://www.nerve.com/love-sex/a-new-cas … (am lipit și articolul după postul de angajare):

  Casting pentru un schiţă feminist de educație pe desfătare – 1.000 USD + Great Cause (San Francisco Bay Area)
  compensație: 1000 USD/zi + voiaj (part time)
  Plăcerea femeilor este prea importantă pentru a fi ținută tabu, tocmai șoptită în spatele ușilor închise, in ce perioada oamenii din întreaga lume ar deţine de câștigat deşi vorbesc despre asta.

  Proiectul nostru va rupe tabuul pentru a lămuri lucrurile.

  Prin portrete video de desfătare, proiectul nostru va prezenta lumii:
  – Că diferitelor femei le plac lucrurile diferite.
  – Ce ne place cu real acolo jos, în detaliu.
  – Modalități de a declara ceea ce ne place.

  CINE SUNTEM: O echipă mică de creatori de media feministe cu pozitiv, susținută de unii educatori sexuali bine-cunoscuți, inclusiv Annie Sprinkle PhD și Carol Queen PhD.

  CINE CAUTĂM: Femeile încrezătoare care știu ce le place și se simt confortabil să spună povestea despre au descoperit ceea ce se simte binefacere și să demonstreze acest lucru în fața camerei. Toate tipurile de trup și vârstele (18-99.)

  SE APLICĂ – Vizualizați un exemplu de videoclip, aflați mai multe despre noi și aplicați la http://www.hersake.com

  Filmăm în oricare lună, în itinerar de desfășurare, în zona golfului SF. Pe lângă faptul că faci adaos dintr-o extraordinară, vei primi 1000,00 USD pentru ziua respectivă. Deşi nu sunteți originar, vă vom dobândi zborul și vă vom tăbărî într-un hotel potrivit pentru șederea dumneavoastră.

  paragraf Verve:
  În lumea pornografiei, masturbarea feminină există adesea pentru ca un sferă de bărbați care salivează să se masturbeze. În lumea normală, femeile știu că masturbarea feminină este mult mai mult un zbor solo. Începând cu degetele nerăbdătoare și zvârcolindu-te în dormitorul copilăriei tale, se transformă în excursii obraznice de weekend la , unde dai jos jucăuș un amic potrivit în timp ce cauți vibratoare. Dar reprezentările sincere ale femeilor atingându-se sunt rareori văzute în filme sau la televizor, în adaos încât o femeie nu poate lăsa sperma să se lipească de lobul urechii pentru a deţine un efect ilar, dar mai ales încât femeile nu au arătat niciodată lumii autentic ce se întâmplă sub plapumă. . .

  De aceea, o mică echipă de creatori de media feministe, susținută de educatoarea și vedeta Annie Sprinkle și sexologul Carol Queen, a lansat un casting pe Tumblr săptămâna aceasta. Ei caută: „Feme adevărate, diverse, încrezătoare, care sunt foarte confortabile să fie intervievate în fața camerei despre masturbare. Vă vom filma explicând și demonstrând vă masturbeți. Vârstele 21-99.” Veți fi compensat generos pentru taco tango cu două degete, deoarece realizatorii de film vor plăti 1.000 de dolari pe zi pentru un interviu de una sau două zile, plus un zbor la San Francisco și o ședere la hotel de patru stele.

  Studiile au arătat că 92% dintre femei se masturbează și o fac de circa trei ori pe săptămână. Ceea ce înseamnă că, în afară de faptul că 8% dintre femei sunt mincinoase de-a dreptul, avem necesitate de niște reprezentări reale ale transformării perlei. Betty Dodson nu poate continua să ne curețe treaba. Așadar, deşi nu ai nicio problemă să te masturbezi în fața unui grupare de străini sub iluminatul scenei, înscrie-te pentru a deveni vedeta propriului tău documentar onanist. Nu este deşi este educațional.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.