Camgirl ucraineană lucrează legal

Forumuri General Videochat Camgirl ucraineană lucrează legal

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Încerc să rezolv o problemă cu privire la modul în care să legitimez munca cu camera pentru camgirl-urile ucrainene independente.

  Problema este că producția și transmiterea de videochatul în Ucraina este ilegală. Ceea ce înseamnă cu real acest lucru este că crima organizată de un soi derulează de fapt toate acele studii care vin din Ucraina, efectuează reduceri considerabile și, de deopotrivă, plătește autoritățile pentru a se proteja. Coercirea modelelor independente și a problemelor juridice nu este neobișnuită și înseamnă că este greoi și riscant să fii un model de cameră independentă în Ucraina.

  Cea mai simplă modalitate ar fi să obțineți o viză de ședere în altă adaos unde este legală și să vă mutați. Dar, pentru început, fără venituri raportabile, fără planuri de a urmări sau de a lucra în altă adaos, este destul de greoi să obțineți acest tip de viză.

  Cealaltă opțiune este să folosiți drepturile ucrainenilor de a umbla fără viză în diferite zone învecinate (90 de zile în 180 pe an în Schengen, Croația, Cipru, toate despărțit) și să faceți un nomad digital care călătorește continuu la oricare 3 luni sau aproximativ asa ceva, Și pe măsură ce obțineți mai mulți money și venituri legitime, aplicați și utilizați unele dintre cele mai longevive programe de viză pentru nomazi digitale timp de 12 luni la un moment dat. Dar șmecheria este să obții veniturile din camere pentru a le legaliza și, în același timp, a-l ține dincolo de impozitele Ucrainei și, aşa, de sistemul juridic. Părerea mea este că au înființat o însoţire în altă adaos (de pildă, ) și toate plățile de venit merg acolo, după aceea își plătesc singuri un indemnizaţie și/sau dividende direct într-un cont personal și primesc impozite pe acel indemnizaţie.

  Din cate intelege. 1. Deşi nu se întâmplă în Ucraina și nicio însoţire înregistrată în Ucraina nu a făcut adaos din aceasta, atunci este legal. 2. A deţine o însoţire înregistrată într-o țară în care videochatul este legală este o modalitate ușoară de a legitima (și da, fiscal) veniturile fără a fi necesitate să fii rezident, ceea ce deschide posibilitatea obținerii unei vize de ședere permanentă în afara Ucrainei. și întocmai lucruri după cum a deține o locuinţă.

  Orice sfat, validare a ceea ce propun sau alte modalități de a face acest lucru ar fi foarte binevenite.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.