Camerele perfect decorate din interior nu au rost

Forumuri General Videochat Camerele perfect decorate din interior nu au rost

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Poza minunată a unei săli de toceală fabulos de just construită, aceasta din România. dar cred că ai ratat ideea.

  După a spus recent contactul meu de pe un site, ei vând „iluzia relației”, ceea ce este destul de real și un mod valid de a o comunica. Dar cine vrea să fie într-o relație cu un model după imaginea unei reviste de decorațiuni interioare?

  Nu, băieți, ei just, oamenii în public, vor să aibă relații cu alți oameni adevărați, iar lipsa de perfecțiune care este expusă de fapt te face să pari mai reali, mai mult ca vreunul dintre noi.

  Ăsta este motivul pentru care revistele celebrităților sunt pline de și probleme ale acelor vedete de cinematograf și fotbaliști, tuturor ne place să știm că și ei au probleme.

  Aşadar, in ce perioada vine vorba de camerele cu webcam, cele care par vii sunt cele care ajută la crearea acelui climat ambiental autentic, în care participi la viața unei persoane reale.

  In ce perioada cineva își duce laptopul la plajă și își face o cameră, sau întocmai iese pe balconul apartamentului sau tocmai are un fundal care arată vechea lor bibliotecă, asta dă o idee despre ce soi de viață trăiește acea individ. Și deşi vrei să faci adaos din viața lui, atunci asta contează.

  Aşadar sălile de toceală „perfecte” cu webcam sunt o greșeală.

  Întocmai și pentru cei care se află de fapt în propria lor locuinţă, există pericolul de supraproducere atunci in ce perioada își configurează mediul camerei. Da, o iluminare bună și un fundal îngrijit vor susţine la calitatea video, dar vă vor susţine să vă dezvoltați fani apropiați?

  Poate că puțină aiureală, întuneric și, cu siguranță, puțină personalitate vă vor susţine.

  crezi că ar trebui să arate fundalul unei camere de chat?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.