Camera multisite este împotriva TOS și este interzisă, sau…?

Forumuri General Videochat Camera multisite este împotriva TOS și este interzisă, sau…?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt foarte extravagant.
  Înțeleg că discuția altor site-uri de cam pe oricare site (indiferent de unde te afli) este un nu, mai ales discuția într-un chat public și unde o promovezi și/sau spui că este mai bună decât site-ul pe care te afli în prezent.

  Dar, clar, TOATE site-urile de camere cunosc modele cu mai multe camere pe câteva sau mai multe site-uri în același timp. Azi uitând faptul că modelul trebuie să fie just și închiderea tuturor site-urilor atunci in ce perioada se pornește un PVT pe vreunul dintre ele… genul ăsta este o altă discuție.

  Mă întreb deşi, în PM (în special PM) pe CB, vorbi cu un model despre camere de pe mai multe site-uri. Niciunul dintre noi nu o promovează, este tocmai o întrebare sau o discuție despre asta. Este împotriva TOS și ar putea fi interzisă sau cel puțin avertizată pentru asta, sau este tocmai vreunul dintre cei încrunțiți la lucruri? Sunt sigur că am lectură aici sau în TOS (în special CB) că este interzis/contra TOS să promoveze și să menționeze nume, dar este sigur să discutăm pur și simplu într-un PM „în public”, fără a menționa sau întocmai aluzii la alta competitie? / site-uri?

  Sper că are substrat. Întreb încât nu aș vrea niciodată să menționez mai multe camere și să pun modelul în belea și cu siguranță să nu fie interzis.

  (Azi că am scris asta, s-ar putea să fie mai just pe subforumul CB ca pentru mine, este vorba în special despre CB, dar cred că ar putea fi util și pentru o întrebare pentru alte site-uri.)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.