camera îngheață

Forumuri Suport modele videochat camera îngheață

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Ai vreun indiciu? sunt tocmai eu? Sunt pe chaturbate…

  Voi sta acolo, fără să ating camera sau nimic de pe computer și dintr-o dată oamenii vor începe să spună că fluxul mi-a înghețat (sau numărul meu începe să scadă și oamenii nu vor mai vorbi). Se pare că încă se mișcă just pe ecranul meu. Va continua întocmai să se miște just pe ălalalt computer al meu cu afișarea contului principal.
  Sau mut camera pentru a face un prim proiect și îngheață. Trebuie să actualizez… rar trebuie să închid browserul și să mă autent din nou sau să-mi șterg fișierele temporare. Rar trebuie să schimb porturile USB cu camera… Rar, întocmai și o resetare hard nu o va recupera până nu actualizez de mai multe ori.
  Este atât de frustrant și cauteriza orice dispoziție de flirt în care sunt. Este foarte frustrant in ce perioada simt că am stat acolo umplându-mi camera, muncind din chinuitor și cineva mă sfătuiește să fac ceva și înghețează… stricându-ți și starea de spirit. ! După aceea, in ce perioada o primesc înapoi, camera mea este din nou goală și trebuie să o iau de la sfârşit.
  Am Windows 10 pe un PC relativ nou. Am (2) camere noi Logitech HD, streaming la 800×600. L-am experimentat pe Chrome, Firefox și Safari pe Mac-ul meu. L-am experimentat pe Mac și PC. Aceasta este „cea mai bună cameră pentru Mac”, spun ei. Am cea mai recentă versiune de flash, întocmai mi-am dezinstalat și reinstalat toate browserele și flash-ul…

  De cate ori pe zi trebuie sa reincarci pentru ca cb sa functioneze? Sunt eu sau asta este „normal”?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.