Cam4, Payoneer, FirstChoice Pay și suportul acestora (sau lipsa acestuia)

Forumuri General Videochat Cam4, Payoneer, FirstChoice Pay și suportul acestora (sau lipsa acestuia)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare, lume,

  Ei just, ăsta este extraordinar și sper că cineva mă poate susţine să-mi salvez sănătatea mintală și a prietenilor mei.

  Doi prieteni de-ai mei care lucrează la Cam4 se luptă de luni de zile să fie plătiți. Ei au comandat inițial plățile prin transfer bancar, dar nu au ajuns niciodată la banca lor. După trei luni și multe fire, în cele din urmă au inversat plățile din conturile lor Cam4.

  Amândoi au experimentat să creeze un cont Payoneer/FCP pentru plăți, dar ăsta a fost inițial respins, așa că au fost nevoiți să folosească un cont FCP partener. Aici lucrurile au devenit frustrante. Amândoi au avut o observaţii cu respectivul părtaş și doresc să-și schimbe detaliile de plată în contul Payoneer/FCP nou configurat, dar nu există nicio modalitate de a schimba acest lucru în Cam4. Amândoi au trimis mesaje de asistență, dar tocmai vreunul dintre ei a primit un răspuns prin care le comunica să contacteze FCP pentru a elimina detaliile Cam4, aşa încât să poată introduce noile detalii. Ei au trimis mesaje atât Payoneer, cât și FCP despre acest lucru, dar nu au primit un răspuns de la niciunul dintre ei.

  Acest lucru se desfășoară de peste o lună și jumătate și tot ce au este un mesaj mecanic că vor fi contactați în 3 zile lucrătoare și asta a fost 9 iunie.

  Așadar, întrebarea este: naiba reușești să faci vreo schimbare in ce perioada ai să ceri sprijin te simți ca să țipi la un zid de cărămidă?

  Orice sprijin ar fi foarte stimat

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.