cam la facultate

Forumuri Suport modele videochat cam la facultate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,

  Întocmai nu sunt sigur deşi ăsta este un loc favorabil pentru a plasa un temă ca ăsta sau nu, dar mi-am dat seama in ce perioada am urmarit prin fire că într-adevăr lipsește vreunul închegat de modelele de webcam care funcționează ca modele de webcam în timp ce eram înscris la facultate. Poate că acest temă ar putea fi mai favorabil pentru secțiunea numai pentru modele, dar încă nu am accesat asta, așa că m-am gândit să încep un thread.

  Mă întreb deşi vreunul dintre voi a făcut webcam în timp ce ați fost la cursuri universitare și ați reușit sau vă descurcați în prezent. Sunt destul de nou în privința camerelor, dar îmi place atmosfera generală a tuturor lucrurilor de până azi. Obiectivele mele pentru cameră nu se opresc la partea financiară, deoarece mi se pare un hobby distractiv și o modalitate grozavă de a întâlni oameni minunați. Dar acestea fiind spuse, trebuie să plătesc și chiria, lol.

  Până azi, cel mai mare baraj pe care încerc să-l trec este să am timp să creez conținut pentru a vinde. În mod ideal, mi-ar plăcea să am câteva videoclipuri și seturi foto de vânzare, dar mi se pare foarte chinuitor să găsesc timp între treburile casnice, cursuri, voluntariat și camere în public. De deopotrivă, simt că conținutul se adaugă la jocurile și activitățile din sală care ar putea deţine mai mulți participanți deşi ar exista șansa de a câștiga.

  Nu caut pe nimeni care să mă hrănească cu lingura sau să mă răsfețe în asta. Mi-am dat seama că să intru în asta ar fi greoi și va fi multă treabă. Mă întreb care sunt poveștile celorlalți și s-au descurcat cu camera și cu activitatea de itinerar.

  Multumesc pentru orice raspuns, stimat

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.