Cam-boy pe cale să facă pasul (sfatul este foarte apreciat!)

Forumuri Suport modele videochat Cam-boy pe cale să facă pasul (sfatul este foarte apreciat!)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor, aceasta este prima mea postare pe ACF. Pareți cu toții o audiență minunată, întocmai deşi raportul de tip este puțin înclinat către sexul just și curajos. :thumbleft: Dar într-adevăr, aveți o comunitate grozavă aici. Discuții civilizate, membri utili și experimentați. Un lucru rar pe internet.

  Speram că ai putea, deşi ai timp și te plictisești suficient, să răspunzi acestor preocupări ale mele.

  Numele meu este Perkunas, :hello2: , sunt un adolescent de 21 de ani, heterosexual, nemarcat, din Europa de Est (dar cu o engleză excelentă, deşi fi atât de îndrăzneață). Nu este un început extraordinar pentru o profesiune în camera foto, nu-i așa? 😀

  În prezent, singurul site la care am aplicat și am fost acceptat este F4F. Am lectură pe internet că este o alegere solidă pentru modelele masculine. Bineînțeles, tot nenorocitul de internet pare să fie masiv de conturi conflictuale cu privire la site-urile de camere video și la oameni care încearcă să-și împingă propria agendă. Aşadar nu știu în cine să am încredere. (Experiențele dvs. cu F4F ar fi foarte apreciate!).

  Nici eu nu sunt în SUA, așa că va fi chinuitor să ating orele de vârf (presupun că va fi noaptea târziu). Te trezești la 6 dimineața pentru a începe un spectacol? Hehe… dar! Datoria sună. :handgestures-salute: Banii sunt un factor deosebit, dar, din nou, există ceva aproximativ darnic la cameră. Nu face grămezi de gunoaie pe care oamenii le vor dobândi și azvârli sezonul viitor, așa că nu este rău pentru climat. Și le oferă oamenilor intimitate (sau cel puțin iluzia ei), ceea ce cred că este tot ce ne dorim, nu-i așa? A fi înțeles, ascultat, considerat seducător.

  Întrebarea mea pentru voi toți este: merită efortul? Nu am de gând să-mi pun legume în fund, domnule. Ce altceva să fac”? Am auzit de spectacole cu marker, spectacole cu „hrana” (sirop și așa). Sunt sociabil și, în orice colț al lumii în care mă aflu, tot ce face este să citesc și să lucrez , aşa încât aștept cu nerăbdare să discut cu publicul pe o gamă largă de subiecte.

  În cele din urmă, vreo cursă de evitat, greșelile începătorilor, riscurile de epuizare etc.?

  Vă mulțumesc încă o dată încât v-ați acordat timp pentru a lectura acest lucru și a răspunde.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.