calculator lent? Fa asta!

Forumuri General Videochat calculator lent? Fa asta!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  NU un anunț. Nu sunt compensat de nimeni pentru această postare!

  Modele, deşi sunteți lezat de un computer încet, ferestre pop-up redundante, adware și diverse alte probleme, am câteva sfaturi care vă menține computerul să funcționeze în dispoziţie maximă cu un efort minim!

  Mai întâi, descărcați un program numit Malware Bytes. Acest software este disponibil gratuit ca instrument de scanare sau un abonament plătit vă va oferi protecție automată. Deşi software-ul tău antivirus nu rezolvă problema sau, mai rău, nici măcar nu se instalează, este probabil ca acest program să se ocupe de orice probleme pe care le poți deţine. Rețineți că, atunci in ce perioada utilizați acest lucru pe lângă un software de securitate plătit, ar fi Kaspersky, ar trebui să fiți punct in ce perioada vine vorba de securitate.

  În al doilea rând, utilizați un program numit System Mechanic Pro. Ăsta este un program plătit care poate efectua mecanic toate lucrările de întreținere a sistemului legate de viteza și dezordinea sistemului. De deopotrivă, are încorporat un instrument de optimizare a conexiunii la internet. Deşi setările dvs. nu sunt corecte în ceea ce privește Internetul, software-ul îl poate drege.

  Din nou, nimic din toate acestea nu este o reclamă. Dar am lectură despre unele modele care trebuie să-și ia timp pentru a-și drege manual PC-urile. Acest lucru nu este întotdeauna ușor și necesită mult timp! Acestea fiind spuse, sper că acest lucru vă va susţine să vă readuceți performanța sistemului acolo unde trebuie, fără a irosi mulți money pe ajutorul experților. Versiunile de probă gratuite ale tuturor acestor programe sunt disponibile pe site-urile web kaspersky, malwarebytes și iolo.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.