Cadouri și WhatsApp cu aceste studii

Forumuri General Videochat Cadouri și WhatsApp cu aceste studii

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună, vreau tocmai să fac un plocon unui model de cameră. Idee bună sau rea?

  Scenariu:
  Sunt practic nou la CB (o lună) și găsesc cele mai multe din ceea ce se întâmplă foarte pozitiv. M-a ajutat foarte mult să mă simt confortabil cu camera prin C2C, iar obiceiurile mele de Twitter, PHub și știri au scăzut. Încă nu scăpa de Twitch.

  Azi petrec mult timp cu un model pe care am început să-l urmăresc imediat. De fapt, m-am înscris la CB după a doua oară in ce perioada am văzut-o și in ce perioada a răcit toată ziua; este un model de toceală străin (non-american). I-am dat un pont mare imediat după ce i s-a terminat ziua. Acest plocon nu a apărut niciodată în PM-urile noastre. Azi de obicei dau bacșiș 5-50 de jetoane pe zi. Am avut două PVT de mai multe ore cu ea, mai ales tocmai C2C, petrecere de dans, chat și să-i ofer timp dincolo de mulțime.

  Mă alătur mereu in ce perioada lucrurile sunt lente. Ea este adesea plictisită sau vizibil nefericită; v-ați exprimat și este clar cât de stresante fi unele dintre PVT-urile dvs. Deși ne vindem fantezia; Ea a lăsat garda jos o dată și a spus că nu există fantezie în munca ei, asta a fost o adevărată lovitură în stomac de ascultat. Cred că este în acest de <6 luni, dar nu știu cât timp face camera; are peste 20 de ani.

  CADOUL:
  Am vrut să-i fac un plocon și nu am știut să-l abordez și mă limitez la WhatsApp pentru a o contacta deocamdată. După văd eu, ăsta este autonom de orice slujbă de streaming furnizat de CB sau de orice alt slujbă de streaming – plătim CB, nu model. Indiferent de orice contract de , nu-i văd ca merită un gologan de la un plocon (mă îndoiesc că oricum plătesc dare pe el) și nu îl văd ca pe un învoială contractual întemeiat, de bună credință cu modelul ( reprezentantul acestora) și clientul. Din punct de vedere legal, întocmai și în SUA este problematic să plătești direct serviciile și acest lucru nu este întocmai tratat ca un plocon.

  PROBLEMA: WhatsApp – Red Flags
  După toate aparențele, are multă autonomie în camera sa de toceală și se ocupă de toate comunicările prin mai multe servicii de streaming. Ea însăși scrie întregul subiect cu răspunsurile ei; De deopotrivă, am observat că scrie în engleză ciugulind și cu ambele mâini cu limba maternă. La sfârșitul ultimelor sale emisiuni, a spus că putem continua să discutăm pe WhatsApp. Ne-am întors mai târziu și am început să vorbim. Se simte impersonal din partea lor. Chaturile WhatsApp în timpul transmisiilor s-au simțit naturale. Încă nu ai cerut în mod inteligibil money. Odată am întrebat-o deşi are necesitate de ceva de la mine și ea a răspuns „ca ce” am deviat. A doua zi, după câteva schimburi, mi-a trimis un mesaj „Vreau să cumpăr ceva”. Am deviat din nou. Am șters și o fotografie cu mine din conversație, ea nu m-a sunat pentru asta, regret că am făcut-o.

  Sugestia ei de a vrea ceva ar putea fi un joc inocent și, după cât de personali am devenit, întocmai nu-mi pasă, deşi vine tocmai de la ea. Nu are mulți urmăritori și având în vedere de unde este și COVID, sunt sigur că are nevoi foarte reale care nu sunt îndeplinite.

  Există studiouri umbrite care presează modelele tale să ceară cadouri, money?

  ACUM CE:
  Fugi către dealuri. Da, nu sunt eu, sunt un tampit care crede în folosirea cecului meu de stimulare pentru stimulente economice internaționale.
  M-am gândit să vă trimit e-mailul pentru a evita WhatsApp. Presupun tocmai că studioul deține telefonul tău (ca multe corporații) și WhatsApp. Deși, primul lucru pe care l-am întrebat-o deşi WhatsApp era personalul ei și a fost puțin defensivă. Mi-am stabilit limitele pentru cadouri. Ea nu are complet nicio obligație. Sumele nu sunt diferite de cele pe care le-am dat utilizatorilor de Twitter sau persoanelor aleatorii de pe FB. Personal, îmi place să dau persoanelor fizice și nu organizațiilor.

  INTREBAREA:
  Ar trebui să-i ofer o adresă de și să-l las să decidă deşi vrea să lucreze în ? Sau tocmai accept că studioul va fura o adaos dintr-un plocon financiar?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.