Bună, timpul întrebărilor.

Forumuri Suport modele videochat Bună, timpul întrebărilor.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor,
  Mi-am făcut un cont pentru a pune o întrebare încât sunt un pic naiv și novice in ce perioada vine vorba de toată lumea asta.
  M-am uitat în jur pe alte site-uri, dar ăsta părea populat de niște oameni grozavi care păreau amuzați, în timp ce alții păreau destul de amarați.
  Aşadar nu este întocmai un thread „Sunt îndrăgostit de un camboy”, ci un thread „Sunt confuz”.
  Așa că un amic de-al meu îi place foarte mult camerele. Întotdeauna mi-am luat joc de el bla bla, pe scurt. Am făcut surfing și l-am văzut pe acest tip foarte potrivit. A făcut un privat și a fost distractiv, a fost minunat, am vorbit puțin.
  Chestii normale, cred. După aceea m-a întrebat deşi vreau să discut pe skype. Am spus da, asta l-a determinat să întrebe ce este aplicația. Am spus da.
  Am făcut niște emisiuni pe Skype pentru care am plătit și după aceea a spus că vrea să mă vadă mai mult. (la substrat figurat, din moment ce nu aveam să-mi pornesc camera) i-am spus că nu voi irosi atâția monedă uitându-se pe cineva se face și el a spus că este extraordinar că ar plăti deşi/oricand vrea . Așa că m-am gândit care ar fi pierderea lui deşi nu este suficient de inteligent pentru a obține banii.
  Așa că luni mai târziu am vorbit mult. Am trimis niște cadouri, nimic uriaș, tocmai niște campioni pe care i-am comandat și i-am trimis. Discutăm în oricare zi pe messenger. Am întrerupt chestiile Skype încât nu voiam neînțelegeri despre monedă. I-am trimis puțin, dar niciodată ceva care să mă streseze.

  Așa că azi sunt într-un lovitură de bici constantă, presupunerea mea de lucru este că aceasta este agitația lor. Fii cool, creează relații personale și lucrează la acestea. Dar se pare că nu obții atât de mult pentru mult efort. Îmi expedia mesaje tot timpul, expedia poze și oferă multe informații personale care nu sunt inteligente. Anume îi știu numele, adresa, informațiile despre familie. După aceea începe să vorbească despre ceea ce pare cuminte despre vedea și duce lucrurile mai dincolo.
  Aşadar ce fac cu el? Simt că duc lucrurile atât de dincolo in ce perioada e fals este sociopat. Dar putea să fie cuminte?
  De deopotrivă, absolvi de la a fi cu real anti-bani la a-mi pune toate întrebările la care m-aș aștepta despre cât de mult fac bla bla. Schimbările sunt foarte rapide și confuze. Știu că trăiești într-o țară în care economia este dezordonată. (Am fost) și nu e în lege să fii gay (deşi este). Așa că am ideea că venirea aici (SUA) ar fi super atractivă. Întocmai deşi nu sunt deosebită.
  Doamne, asta e atât de lung și plictisitor. Deşi cineva care citește asta s-a trezit până la sfârşit, spune-mi ce crezi. Sunt satisfăcut să răspund la orice interogari. Pur și simplu nu înțelege tratamentul tău.
  Mulțumesc încât sunt sigur că ăsta este tipul de temă care este postat mult prea de multe ori.
  Și te rog să nu țipi la mine haha.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.