Bună, doar câteva întrebări.

Forumuri General Videochat Bună, doar câteva întrebări.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,

  Numele meu este Ellie și aș vrea să încerc din nou camera ca o modalitate de a câștiga puțin mai mulți money. Lucrez cu jumătate de normă și locuiesc cu părinții mei încât mama mea are melanom/tumoare de piele. Pentru a lămuri, am făcut webcam la MFC azi câțiva ani, dar aș face-o tocmai deşi părinții mei nu ar fi fost prin preajmă, deoarece jobul meu part-time (care este diferit de cel de azi) ar fi contrar programului lor și ei ar fi plecat in ce perioada am ajuns acasă… Aș face-o pentru câteva ore și asta e tot lol. Am făcut-o și sub alt nume.

  Povestea scurtă a motivului pentru care am renunțat este că cred că a fost un spectator indian care a aflat unde locuiesc. Rețineți, nu i-am spus acestui tip numele sau locația mea adevărată, nu sunt așa de tampit lol. Sincer, nu știu m-a găsit, din moment ce nu aveam Instagram, Twitter sau orice alt tip de rețea de socializare în afară de facebook-ul personal, pe care nu l-am închegat la cont. A continuat să sune la orice oră din zi și din noapte, cerând să vorbească cu mine și a întemniţat deşi răspundea cineva la telefon. Încă o dată, nu i-am spus niciodată nimic acestui tip. Nu cred că a fost cineva care mi-a cumpărat ceva din contul meu Amazon de mult dispărut (pe care l-am șters imediat după ce s-a întâmplat asta). Sper, lui Dumnezeu, că a fost tocmai un escroc smintit, dar nu vreau ca părinții mei să se supere vreodată pe cineva ca ăsta sau să ofere unui tip o modalitate de a stop la mine așa.

  Întrebarea mea este, există vreo modalitate de a vă închide IP-ul cu un VPN sau un proxy în timp ce sunteți în cameră? Știu că sună nedeterminat și probabil că nu există nicio modalitate de a o face, dar acest lucru este deosebit pentru mine. De deopotrivă, îmi blocam starea în acest timp.

  O altă întrebare este deşi este probabil să purtați o mască în timpul camerei. Știu că există unele site-uri web care nu permit acest lucru în termenii și condițiile lor, dar m-am gândit să întreb oricum.

  Oricum, știu că acest tl; doctor, dar multumesc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.