Bonnie Snapchat Fetiș și dominație feminină

Forumuri General Videochat Bonnie Snapchat Fetiș și dominație feminină

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  NOTĂ: Am furat total majoritatea regulilor de la preluarea Snapchat de înspre @AmberCutie, deoarece pare să funcționeze foarte just și de obicei funcționează fără probleme.

  soooo…

  Decât? Mi-am dat seama cu ceva timp în urmă că nu există cu real conturi de preluare pentru producătorii de videoclipuri /FemDom și pentru fetele de cameră. Se pare că site-urile mai simple (ManyVids, MFC etc.) au conturi de achiziție, dar site-urile majore (Clips4Sale, iWantClips) nu. Ei just, asta e al naibii de tampit. Asa de! am facut vreunul

  ? Vrei sa faci o achizitie? UIMITOR! Vă rugăm să trimiteți un la bonnielustsyou@gmail cu următoarele informații complete și să includeți o fotografie cu dvs. ținând o hârtie pe care scrie „(NUMELE PERFORMANTULUI) este un demoniu fetiș”, aşa încât să ancheta că sunteți într-adevăr un producător/individ cu camera gama fetișică de lucruri. Vă voi expedia un la scurt timp pentru a vă anunța in ce perioada este achiziția dvs. și putem coordona deşi o puteți face sau nu.

  Nume de scena:
  Site-urile pentru care lucrați:
  Trei fetișuri în care te-ai specializat:

  Reguli de achiziție

  Păstrați-l PG (o mulțime de sutiene de mână, fără sfarcuri, pisici sau ). Aşa păstra contul public. Deşi nu puteți face o fotografie fără acestea, utilizați instrumentul de imagine/autocolante al Snapchat pentru a le estompa. Blocați la discreția dvs., dar nu exagerați decât deşi trebuie. Un idiot expedia o poză cu penisul sau pune o întrebare extrem de nepoliticos? Bloc. Nu trebuie să răspundeți la nicio conversație prin chat, fotografii sau videoclipuri, dar poate sprijini să atragă oamenii înspre dvs. și să-i facă interesați să vă vadă linkurile. Deoarece contul este public, nu trebuie să adăugați din nou persoane pentru ca aceștia să vadă instantaneele din achiziția dvs. Sincer, nu contează deşi faci chestii fetiș de multă moment sau deşi cu greu începi, aș tinde să permit oricui șansa să preia și să facă reclamă/să se arate.

  Iar deşi vrei să urmărești contul, nu ezita! Sper să încep filmările pentru achiziție pe 4 ianuarie.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.