Ieri am inceput sa transmit pe BongaCams, totul era normal, imi incarc documentele, vreunul dintre ele a fost sters de doua ori, asa ca m-am hotarat sa trimit un email cu id+fata, sa il trimit. Așa că am făcut primul meu spectacol, am câștigat peste 600 de jetoane, 600 de spectatori au rămas în chat, totul este just, am fost fericit, dar in ce perioada mi-am terminat emisiunea, am început să citesc despre roboți și să-mi măresc profilul, am pus niște sugestii de roboți de meniu etc. și dintr-o dată pagina mi s-a prăbușit, am crezut că este o problemă de conexiune, așa că am experimentat să mă conectez din nou și, către surpriza mea tristă, profilul meu, odată dezactivat! întocmai și cu jetoanele mele, vizualizările mele și fără nicio explicație! După aceea am trimis niste emailuri catre temei ca de ieri de la ora 19 nu mi-au raspuns, cred ca este o lipsa de consideraţie si o lipsa de consideratie pentru modele, pentru ca suportul ar trebui sa spuna macar motivul dezactivarii contului One! Sunt dezamăgit și trist, încât mi s-a părut un site cuminte, înainte de a începe am lectură mult despre el și întocmai și cuisionul exorbitant pe care îl retrag, mi s-a părut interesant, dar având contul dezactivat fără un motiv plauzibil, m-a făcut foarte trista si am fost super incantata si fericita de prima mea experienta! Au fost trimise 6 email-uri inclusiv emailul cu documentul, nu au raspuns si se pare ca nu vor raspunde! Nu am greșit complet nimic, și nu este vina mea că mi-au șters de două ori vreunul dintre documente, încât nu deţine o spectru suficient de bună, întocmai l-am trimis pe mail, am făcut multe fotografii, telefonul meu mobil este un iphone! poza este de proasta însuşire! Oricum, las aici nemulțumirea și dezamăgirea cu sprijinul Bongacams! Primul experiment a eșuat! Mulțumiri.