Blocuri de locație… și operatori wireless… este doar o întâmplare?

Forumuri General Videochat Blocuri de locație… și operatori wireless… este doar o întâmplare?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor! Poster pentru prima dată și nou utilizator înregistrat. Deși în trecut am venit pe acest site și am lectură forumurile ori de câte ori am interogari despre site-urile cu camere. Tocmai pentru a lămuri, sunt un om în vârstă de 50 de ani și frecventez site-uri de webcam pentru a-mi satisface nevoile.

  Am actualizat recent serviciul de internet al companiei mele locale de telefonie la un furnizor de wireless autonom pentru nevoile mele de internet mobil. Vizitez site-uri de cam de peste un deceniu și sunt membru al circa o jumătate de duzină de site-uri pe care le vizitez frecvent. MFC, CB și Streammate sunt cele mai vizitate site-uri ale mele. În tot timpul în care am folosit internetul de la compania mea locală de telecomunicații, am observat că nu au existat niciodată modele a căror locație a fost listată în afara statului meu sau, în multe cazuri, a statelor vecine. Atunci am aflat (prin Google) despre majoritatea site-urilor web care folosesc blocarea geografică. Îl înțeleg și îl consideraţie pe total și, prin urmare, motivul acestei postări. Săptămâna trecută m-am autentificat la un stabilit site de camere folosind noua mea conexiune wireless și am început să răsfoiesc pe îndelete numeroasele pagini de model. Neaşteptat, am dat peste o cameră de modele și poza ei de profil mi-a atras suficient de mult atenția încât să-i vizitez camera. După ce am intrat în camera lui mi-am dat seama că știa acest model dintr-un job precedent la care lucram amândoi. Știind despre geo-blocuri și din moment ce nu văzusem niciodată acest model pe acest site folosind internetul de la compania mea de telecom, am decis să verific câteva lucruri.

  M-am dus la un site web de testare a vitezei internetului și, după ce s-a încărcat, mi-a arătat IP-ul și locația ca și aș fi fost într-un stat de mijloc-vest. Locuiesc într-un stat de sud-est, așa că am decis să mă deconectez de la dispozitivul meu wireless și să încerc din nou. După ce m-am conectat din nou la dispozitivul meu fără fir, site-ul Speedtest a arătat că IP-ul și locația mea erau în starea mea de provenienţă, așa că m-am conectat din nou la site-ul camerei și camera lui nu a fost listată. Am mai făcut deconectarea/conectarea de câteva ori și, în unele cazuri, adresa mea IP și locația s-au schimbat întâmplător în alte stări, permițându-mi să-i văd camera deşi statul era suficient de dincolo (presupun că aici…? ).

  Cunosc o mulțime de modele care postează aici, așa că am vrut să știu deşi aceasta este o problemă cunoscută și am vrut să întreb deşi cineva ar crede că ar fi inadecvat deşi aș contacta discret acest model pentru a-i anunța că se întâmplă acest lucru, sau pur și simplu sa fie?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.