Blast din trecut… (Sunt de încredere modelele de camere foto din România?)

Forumuri General Videochat Blast din trecut… (Sunt de încredere modelele de camere foto din România?)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aşadar, să începem de la început. Bănuiesc că ar trebui să încep prin a comunica, sunt un american care este pensionat de ceva timp, în prezent 47. În ultimii 8 ani am vizitat diverse site-uri de camere (MFC, Chaturbate și azi LiveJasmin) un lucru a devenit clar. Am urmarit pe google deşi modelele românești de aparate foto sunt de încredere azi și m-a condus aici la ceva postat în 2013. Cred că suntem cu toții de învoială că România a oferit unele dintre cele mai frumoase modele de aparate foto din industrie. America de Sud este pe locul doi sau poate întocmai la egalitate pe primul loc azi. Totuși, sunt aici tocmai pentru a discuta despre povestea mea cu modele de webcam românești.

  Pentru început, aș tinde să subliniez că am vizitat România de mai multe ori și am întâlnit personal 12 modele diferite de aparate foto românești. Vreunul dintre ei locuia în Dej, cu care m-am întâlnit timp de 18 luni. Cu alți doi, cu care sunt încă foarte buni prieteni, am locuit 3 luni în București. Dintre cele 12 modele de webcam, toate 12 m-au mințit și m-au manipulat la începutul relației noastre. De atunci, tocmai 2 dintre ei îmi rămân prieteni și amândoi au încetat să mai folosească camera. Cred că, pe se sprijini experienței mele cu modelele de webcam românești, există un stigmat cuminte cu privire la obsesia lor de a minți și de a manipula pe toată lumea in ce perioada vine vorba de câștiguri financiare. De fapt, aproximativ toată lumea mi-a spus inițial același lucru, de parcă ar lectura un scenariu. Setul, „Nu sunt ca alte modele de webcam românești”, care a dus la „Nu mint oamenii”, ceea ce, tare, nu era real. Asta nu înseamnă că toate modelele de aparate foto din România se încadrează în această grupare, dar 12 din 12 este o problemă destul de substanțială.

  Cea mai recentă consultare a mea a avut loc pe LiveJasmin luna trecută. Am fost în conversație cu două modele românești, una care a declarat deschis că este din România (în mod surprinzător de fapt), în timp ce cealaltă a evitat cu forța să fie cunoscută drept româncă, susținând că locuiește în Italia. Inițial, am considerat că acest lucru este favorabil din motive de securitate, dar azi, probabil, este mai indicat să evităm stigmatul părtaş manipulării care este prezent la modelele cu webcam românești. Ceea ce a fost diferit la aceste modele cu 2 camere a fost că cererea mea inițială pentru ele nu a fost să mă întâlnesc cu ei, ci mai degrabă să mă întâlnesc cu ceva despre care știau că ar putea profita de aflarea unor lucruri mai serioase. Amândoi au spus imediat că ar trebui să-i cunoști pe ei, nu pe altcineva. În cazul în care unii dintre voi nu știți, LiveJasmin NU permite modelelor de camere și membrilor să se reunească. Tocmai de aceea am decis să le cer sprijin pentru a întâlni pe cineva în afara studioului în care lucrau. Tare, probabil că m-ar fi putut susţine să găsesc pe cineva pe care să-l întâlnesc, dar asta nu le-ar fi binefăcător din punct de vedere financiar. Așa că amândoi m-au mințit că sunt interesați să mă cunoască atunci in ce perioada vine în vizită.

  Ăsta este genul de conduită dezgustător care încă circulă în industria modelelor cu webcam din România. In ce perioada se străduiesc literalmente să mintă fața unui membru non-stop, despre interesul lor, atunci încearcă să-i convingă să petreacă timp la emisiuni private pentru a-i cunoaște (prețul climat este de 240 de dolari pe oră). Nu sunt un profesionist, dar unele dintre modelele pe care le-am întâlnit personal au lucrat de fapt pentru 20 și, după se comunica în thread-ul din 2013, modelele sunt învățate să mintă și să manipuleze membrii în orice mod probabil. . Să observăm, de deopotrivă, că LiveJasmin este de fapt condus de o mafie și nici măcar nu este o însoţire legitimă. Cred că folosesc o operație frontală din Portugalia sau ceva de genul ăsta. După aceea, aveți parteneri de afaceri, eventual managementul 20 / LiveJasmin, care constrâng modelele să aibă favoruri și amenință că le concediază deşi refuză. justifica că acest lucru este neuzat pentru cel puțin vreunul dintre prietenii mei care a lucrat pentru 20 / LiveJasmin. Este autentic ceea ce sa întâmplat.

  Bănuiesc că întrebarea este care este raționamentul din spatele acestei nebunii. Sunt modelele într-adevăr atât de dezgustătoare încât să mintă oamenii? Este ceva ce au fost învățați să facă? Știu că nu toate româncele sunt așa, așa că poate sunt tocmai modele generale de webcam. Oricum ar fi, există unele probleme serioase în industria modelelor de webcam din România atât pentru membrii site-urilor de webcam, cât și pentru modelele în sine. Concluzia este, ca membru, vă sugerez să fiți precaut atunci in ce perioada aveți de-a face cu un model de cameră românească. Cel mai probabil vor comunica sau vor face orice, atâta timp cât îi avantajează financiar. Asta nu înseamnă că nu fac money în mod întemeiat ca model de cameră, dar vor comunica lucruri care nu sunt adevărate pentru a-i manipula pe membri să creadă că sunt speciali. Așa că aveți vigilenţă, încât este o problemă larg răspândită.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.