BBC News: Cam-girls – Inside the Romanian Sexcam Industry

Forumuri General Videochat BBC News: Cam-girls – Inside the Romanian Sexcam Industry

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Just, cam părtinitoare față de o țară, dar… Nu comentez calitatea scrierii articolului, tocmai că existența indică o conștientizare tot mai mare care poate sprijini la depășirea prejudecăților față de o aşa de industrie în rândul publicului larg. public.

  http://www.bbc.co.uk/news/magazine-40829230

  Camera web interactivă este sectorul cu cea mai rapidă creștere al afacerii globale. În România, mii de femei lucrează ca „cam-girls” din studiouri și de acasă. Este o piață 24/7, majoritatea clienților se conectează din America de Nord și Europa de Occident.

  În inima Bucureștiului, pe trotuarul din fața unui bloc înalt, un grupare de tinere fumează, vorbesc și râd. Este o scenă neremarcabilă. Cu excepția faptului că, în strălumina strălucitoare a soarelui dimineață, machiajul ei chinuitor, tocurile înalte și hainele strălucitoare și revelatoare contrastează cu rochia de vară simplă a trecătorilor.

  În interiorul clădirii, 20 ocupă etajele I și II. Patruzeci de camere se deschid către coridoare de un alb imaculat, cu pereții împodobiți cu fotografii cu femei în dispoziţie de dezbracare plină de farmec. O ușă închisă înseamnă afaceri. În acea cameră, o femeie este în direct pe webcam cu clienți internaționali și, atâta timp cât e singură în cameră, este întreg legală. În această lume a relațiilor virtuale și a sexului cibernetic, cei din fața camerei sunt „modele”, iar bărbații care se uită sunt „membri”. Faceți clic pentru a extinde…

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.