Bântuit de o greșeală pe care am făcut-o!

Forumuri Suport modele videochat Bântuit de o greșeală pe care am făcut-o!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut!

  Am 24 de ani și sunt studentă. În vara lui 2015 m-am înscris la LiveJasmin. Nu era un freeloader. Am tras modelele în privat. Cred că am fost întotdeauna amabil. „Bună dimineața/seara… Mulțumesc etc., etc.” site-ul. Înainte de a relua universitatea, unele lucruri rele m-au dezgustat în lumea reală și am avut (nu știu să explic asta în engleză) un episod psihotic cu pierderea stimei de sine. Am început să-mi petrec viața pe LiveJasmin Freeloading in ce perioada nu aveam money să iau modele pvt in ce perioada puteam.
  În decembrie am fost puțin mai just și am intrat în camera unui model unde nu mai fusesem niciodată. Ascultam muzică bună și, mai presus de toate, aveam controlul de acord. Și să fiu în camera ei m-a făcut să mă simt mai cumpătat.
  Dar, de fapt, am început să mă relaxez aici din ianuarie până în martie. Am învățat în acest timp că ea era o dominatrie. Nu am știut niciodată ce este o domina și mi-a fost puțin frică de ea (fostul meu șef de azi era foarte arbitrar, așa că mi-a fost frică deplin, de toți cu multă putere. Într-o zi de martie am făcut o prostie foarte urâtă). si ea mi-a spus ca nu ma voi mai intoarce niciodata.De 6 saptamani mi-am petrecut timpul plecat si am facut lucruri pentru a fi mai just cu mine (slava lui Dumnezeu, întocmai daca ma strica, nu mi-am pierdut niciodata prietenii din viata reala, întocmai mi-am facut ceva noutati).
  Timp de 6 săptămâni m-am gândit la comportamentul meu din trecut și am reușit să devin curat. Am decis să-i cer scuze pentru prima dată înainte de după-amiază fără răspuns (dar știu că, întocmai deşi ea ar fi răspuns, ar fi trebuit să-mi cer scuze mai just). Am fost pe pvt să spun cât de rău îmi pare. Mi-a acceptat scuzele și întocmai mi-a dat niște sfaturi foarte bune care să mă ajute să-mi gestionez stresul (era în jurul perioadei de examene din mai).
  La sfârșitul lunii mai a dispărut, deși profilul său este încă aici.
  După ce mi s-au terminat examenele, nu am putut vorbi cu un model în chatul gratuit. Dar am fost pe pvt cu model pe care le-am tapat in trecut sau le-am bacsis (nu suficient dupa timpul in care am tapat dar sunt auditor).
  În septembrie nu m-am întors niciodată la Jasmin. Nu am simțit niciodată nevoia să mă întorc. fara pofta
  Nu am avut niciodată fantezii amoroase sau sindromul cavalerului alb. Nu i-am întrebat niciodată pe modele despre viața lor privată și nu am împărtășit-o niciodată pe a mea, întocmai deşi am avut o conversație drăguță și foarte inteligentă cu unii dintre ei. Și întocmai deşi nu mă voi înregistra din nou pe camsite, cred că este o lume foarte interesantă.
  Dar despre acel model de dom nu mă fixa să mă gândesc la modul în care comportamentul meu a fost greșit, nepoliticos și întocmai smintit. Merg în camera lui în oricare zi și mă simt ca un urmăritor, ca un smintit.
  Nu cred că o să mă întorc la Jasmin, întocmai deşi se întoarce, n-ar fi bucuroasă să mă vadă (întocmai în privat) în starea mea de spirit spunând cât de rău îmi pare.
  Aşadar întrebarea mea este deşi cineva a experimentat deja asta, să scap de el, să nu-mi mai reproșezi asta și să te gândești la altceva.
  mulțumesc preliminar

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.