bancar (cereți modele non-SUA)

Forumuri General Videochat bancar (cereți modele non-SUA)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Întâmpin multe probleme în a descoperi un scenariu potrivit pentru retragerile mele bancare, așa că mă întreb ce faceți?

  În mod ideal, aș tinde să irosi niște USD furnizați de CB direct, online și să muta o adaos originar în moneda mea locală.
  (Ideal, în mod ideal, aș fi vrut să folosesc o bancă din SUA ca intermediar, dar CB nu m-a lăsat)

  unele bănci percep foarte mult pentru cecuri, altele nu percep nimic. unii taxează mult pentru EFT, alții puțin. unii mă vor lăsa să stochez USD gratuit, dar nu să-l accesez cu un card de debit sau să-l cheltuiesc online. unele oferă un card de debit pentru călătorii în mai multe valute.

  Se pare că paxum sau payoneer ar putea fi cel mai potrivit intermediar pentru a stoca USD pentru moment, dar în ceea ce privește cheltuielile și conversiile, nu sunt încă sigur.

  și se pare că merită făcut tocmai după ce am acumulat în jur de patru cifre (către deosebire de modul în care modelele din SUA face plăți zilnice), deoarece pierde 40-80 USD prin finalizarea seriei de tranzacții pentru un incapere.

  Ce faci de obicei? Și cât de mult pierzi de obicei în acest subiect? (comisioane bancare de trimitere, comisioane bancare de primire, comisioane valutare, comisioane de cont etc.)

  Și cu ce metode ați experimentat și ați avut probleme/recomandate?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.