› Forumuri › General Videochat › Banat pentru prea multe avertismente de site, unele adevărate, mai ales BS!
- Acest subiect are 0 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 11 luni, 2 săptămâni de
Denisa.
Așa că sper cu real că acest lucru stop la cineva care are legături cu Chaturbate sau o metodă grozavă de a fi restabilit întreg. Vin de 1 an aproximativ până în ziua de astăzi și primesc o reziliere definitivă, care nu va fi niciodată eliminat din Chaturbate pentru avertismente excesive de pe site. Recunosc ca am facut intre 20% si 30% din lucrurile de care sunt acuzat, ar fi dormitul in cm sau putin ameţit. Nu consum droguri și nu am consumat sau afișat niciodată spirt la cameră în timpul difuzării. Vorbesc mult și o fac din sport și desfătare, de multe ori câteva ore. Am trimis 7 videoclipuri pentru acceptare și vânzare de pe pagina mea de cronologie. Am fost refuzat pentru încălcarea drepturilor de scriitor pentru vreunul dintre ele, sunt eu și am capturat videoclipul. Am fost aprobat pentru 3 videoclipuri, toate de 20-30 de minute, cu un final fericit într-un pahar de shot și consumându-mi esperma. Mi s-a refuzat aprobarea pentru alte 3 videoclipuri, deoarece cineva a stabilit că am făcut pipi, am făcut sau am sângerat în videoclip, dar niciunul dintre aceste lucruri nu s-a întâmplat. Am primit un total de 6 avertismente pe site în decurs de 4 ore încât am retrimis videoclipurile cu explicația că cineva cu o vedere mai mare de 50/50 și un IQ de arahide ar trebui să le vizioneze din nou. Ei au răspuns cu un foarte convingător că cineva mă urăște. M-au informat că am abuzat de termenii și condițiile serviciului și că nu voi mai deţine voie să transmit niciodată. Nici măcar nu să mă autent cu un cont nou și să cumpăr jetoane fără a fi interzis în câteva minute. Am muncit din chinuitor pentru a câștiga peste 2300 de adepți, găzduind discuții de grupare minunate și, de deopotrivă, bătându-mi pula, atât de mult încât, deşi tocmai l-ai fi prezentat de la un sfârşit la altul, mi-aș fi putut să-mi bat pula până la lună și înapoi.
Oricare ar putea deţine sugestii sunt urechea. Punkie Barbie, ăsta este Brian, cunoscut și sub numele de 1cyclops și după aceea 1cyclops_lives. M-am gândit cu real la asta și sunt destul de sigur că știi că nu sunt genul de individ care ar trebui să fiu. Așa că, nenorocite, așteaptă și vezi deşi cineva poate presa butonul favorabil sau poate comunica singurul lucru necesar. Primesc 10 DM-uri și e-mailuri pe zi de la oameni care mă întreabă deşi să mă întorc și să spun tocmai îndoielnic. Mulțumesc trollului care m-a raportat în mod fals pentru tone de prostii și mulțumiri idioților care mi-au revizuit videoclipurile. Cu toții veți întâlni într-o zi un câine pe nume KARMA!
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.