Băiat hetero făcând model cam :)

Forumuri Suport modele videochat Băiat hetero făcând model cam :)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aşadar, nu prea știu de unde a venit această idee, dar mi-a venit în cap și m-a încântat puțin. Totuși, am avut câteva interogari… În primul rând, știu că se sprijini mea de clienți ar fi bărbați gay și sunt de învoială cu asta. Înțeleg că ar trebui să fii de învoială să faci niște acte homosexuale cu un sau cu degete sau orice altceva. . Dar ar trebui să mă prefac că sunt gay sau să le spun că sunt hetero și să mă joc cu ideea că mă iau sau ceva de genul ăsta?

  O altă întrebare, este plata suficient de substanțială pe termen lung? Sunt sigur că va fi destul de tampit la început până in ce perioada mă fac just, dar motivul pentru care fac asta este încât sunt antrenor personal și merg la școală cu normă întreagă și pur și simplu nu am timpul necesar. trebuie să faci money antrenamente. Pentru a câștiga destui money ca antrenor personal, trebuie să fac schimburi împărțite de șase zile pe săptămână… Deşi construirea afacerii tale cu camere este același lucru, atunci nu este pentru mine. Încerc să găsesc o modalitate de a câștiga o număr bună de money cu o poziție cu normă parțială.

  Și, în cele din urmă… Oricare are vreo perspectivă în acest substrat ar fi stimat, aș acosta un public masculin gay altcum decât mi-aș tinde să fiu abordat de o fată cu webcam? Îmi place să fiu sedusă, costumele, strip-teas-urile și toate astea, iar in ce perioada vedeam niște cam girls azi și în trecut (mă uit la ele azi pentru a deţine câteva idei despre ce să fac, în trecut pentru distracție[;)feteleerautoateÎmbrăcațifoartesexyșirevelatoriBărbațiipecaretocmaii-amvăzutsedezbracășiiesdintoatăinimaînpublicAstaparepuțincontraproductivpentruaobțineemisiunileprivatecarecredcăestemodulîncareeștiplătit[;)feteleerauîmbrăcatedeșifoartesexyșidezvăluind[;)laschicasestabanvestidostodoseamuysexyyreveladorLoshombresqueacabodeverestabandesnudosydándolotodoenlasalapúblicaEsopareceunpococontraproducenteparaobtenerlosshowsprivadosquesupongoqueeslaformaenquetepagan[;)thegirlswereclothedallbeitverysexyandrevealingThemenijustsawwerenakedandbearingitallinthepublicroomThatseemskindacounterproductivetogettingtheprivateshowswhichI’massumingisthewayyougetpaid?

  Mulțumesc preliminar, voi continua să răsfoiesc forumurile să văd deşi acest lucru este pentru mine sau nu. Dar îmi place să fiu și seducătoare, îmi place și atenția, nu o să mint… Dar cel mai deosebit este că vreau să fac asta pentru money.

  -Zek

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.