Aveți un iubit/soț, fete?

Forumuri Suport modele videochat Aveți un iubit/soț, fete?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Motivul pentru care vă întreb acest lucru este din provoca timpului și efortului pe care v-am lectură tuturor în fața camerei (cel puțin 5-6 ore în oricare zi) și cred că unii dintre voi aveți și alte treburi. împaci totul?
  Pentru mine este un pic bizar… Rar mi-as tinde sa petrec asemenea de multe ore ca tine dar nu pentru ca casa este mica si daca face gălăgie fara sa stie sau incearca sa spuna ceva (nu verific telefonul adesea, încerc să rămân concentrat) utilizatorii o vor asculta în cele din urmă și nu mă simt relaxat.
  Are cont CB, dar intră în camera mea și după aceea scrie puțin și pleacă. Nu vrea să vină cu mine.
  Rar aveam niște „argumente” încât cred că rar zgomotul pe care îl face este să-mi atragă atenția. Așa că, din moment ce nu transmite in ce perioada și cât vreau, am făcut o oprire. I-am spus să trateze asta ca pe treaba MEA. Mi-a spus că nu a fost neîncrezător de la început, dar între timp nu s-a schimbat complet nimic.
  Ceea ce înțeleg este că nu să-ți cer să taci întreg timp de X ore, tare. Este o individ, nu o jucărie. Dimineața in ce perioada lucrează, nu folosi camera încât fac curățenie și gătesc. Și in ce perioada este acasă nu vrea să iasă încât, tare, dorința lui este să se odihnească.
  Scuze pentru postarea lungă, o zi bună.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.