Aveți nevoie de feedback despre cameră: fără cameră web

Forumuri Suport modele videochat Aveți nevoie de feedback despre cameră: fără cameră web

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor,
  Întreb acest lucru în secțiunea întrebați un model pentru a permite modelelor și non-modelelor să răspundă.

  Câteva fete dintr-un alt thread vorbeau despre ce camere video (camere video, camere, etc.) sunt cele mai bune de folosit. Nu caut recenzii pentru camere web momentan, ci tocmai camere obișnuite. :dans:

  Ceea ce caut personal este o camera buna cu care sa filma clipuri (pentru magazinul meu clips4sale) zilnic. Am necesitate de ceva care să fie ușor de folosit singur, ceva care să nu facă prea mult gălăgie (ca atunci in ce perioada se focalizează mecanic) și este o combinaţie bună.

  Știu că alte fete ar putea deţine alte nevoi pe care le-am omis, așa că nu ezitați să vă adresați întrebările și aici, doamnelor.

  În prezent folosesc un Samsung F90 și sunt destul de mulțumit de el și a venit cu un trepied pe Amazon. Scor!
  ceea ce nu-mi place
  – In ce perioada focalizarea automată, o puteți asculta în clipa întorcându-se. Poate că există câteva sugestii despre să remediați acest lucru
  – Ecranul este atât de mic încât rar este chinuitor să filmez ceva deşi nu mă uita direct la ecran ( ar fi clipurile anale) și am avut momente în care am ieșit întreg din film.
  -Mi-ar plăcea ca o telecomandă să apese impuls și oprire. Poate că există un plugin pe care l-aș putea obține pentru asta?
  – Durata de viață a bateriei este destul de bună, dar ar putea fi mai bună și de oricare dată in ce perioada este „scăzută”, pur și simplu se oprește. Am avut multe țipete in ce perioada se oprește în mijlocul clipului meu și după aceea trebuie să iau încărcătorul și să-l conectez și să încerc să revin în aceeași dispoziție și poziție. Un mic avertisment ar fi falnic în locul unei camere care se oprește instantaneu! Wow!!!

  Asta e tot ce mă gândi deocamdată. Experți în camere… împrumutați-mi cunoștințele dvs. vă rog!
  Mulțumesc preliminar!
  xoxoxo
  fie Ref

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.