Aveți mai multe idei pentru clienții MFC?

Forumuri General Videochat Aveți mai multe idei pentru clienții MFC?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  buna sunt destul de nou in camming

  1. Am fost mai ales în MFC. Dansez, încerc să țin o conversație, promovez spectacole de petrol și tot felul de jocuri și spectacole și am un meniu de sfaturi pe tablă, dar am probleme să aduc clienții plătitori în camera mea. Am ocazional câteva ore în care primesc emisiuni de grupare și private, dar de cele mai multe ori sunt oameni care urmăresc și trimit mesaje și nu dau bacșiș. Au fost de câteva ori în care am întâlnit tipi drăguți și amuzanți care glumesc în camera mea și să am un grupare potrivit de bacșiș este întotdeauna minunat, dar păstra traficul în camera mea? convinge mai mulți oameni să vină să privească și să bacșișească? Din păcate nu sunt încă un model verificat încât de fapt a trebuit să merg într-o țară străină timp de o lună, așa că genul ăsta de lucruri întrerupte/: adelegi oamenii în camera ta decât pe alții? Există zile și ore specifice care ar fi mai bune?

  2. Mă gândeam și să fac glume pe Flirt4Free sau chaturbate, sincer lucrurile nu au mers atât de just cu Streamate. Lucrează cineva acolo și ce poți comunica despre asta?

  3. În cele din urmă, fac flux de pe MacBook Pro OSX 10.12.4 și am achiziționat recent o cameră web Logitech C270 și am instalat-o. Oricât de multe camere, smroadcast și nici MFC, nici SM nu-l recunosc nicidecum. Are cineva sfaturi despre să utilizați o cameră web USB ca aceasta pe un Mac? Oamenii mi-au mai trimis mesaje cu răspunsul, dar nimic nu a funcționat!

  Scuze pentru atâtea interogari! Știu că există deja multe fire!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.