Hei băieți, sper că pun asta la locul favorabil. Am devenit recent model pe Chaturbate. Întocmai deşi am făcut tocmai șase streamuri într-o săptămână, am devenit rapid una dintre cele mai vizionate camere și am strâns o nisipiş de money într-un timp foarte scurt. Am inclus aceste detalii încât deţine ceva de-a face cu ceea ce s-a întâmplat. Am luat toate măsurile de precauție in ce perioada am transmis în flux: am folosit DMCA, am redat muzică în fundal, am pus un semn cu numele meu de utilizator etc. În ciuda acestui fapt, cineva a înregistrat TOATE emisiunile mele ( se întâmplau) și le-a postat [site name banned*5].org în aceeași noapte în care au fost înregistrate. Bărbatul care a făcut-o, camgirllover, se pare că a făcut asta. Bizar este că pe acest site era și prietena mea Jane, care a făcut o singură show. Așadar, se pare că un gură înregistrează FIECARE emisiunea care este în direct pe Chaturbate și după aceea le postează mecanic pe acest site (știu că este mecanic, deoarece marcajul de timp de sub videoclipurile încărcate se potrivește cu ziua și ora la care am făcut emisiunea respectivă.) Din fericire, Chaturbate a fost extrem de util și a depus o scoatere în numele meu. Nu sunt sigur naiba mai funcționează această pagină, deoarece sunt arhive și arhive cu conținut 100% obținut despotic de la Chaturbate și cine știe în alt loc. Poate că toată lumea știe deja despre asta, dar am vrut tocmai să fiu sigur. Un lucru este sigur, cariera mea de cameraman tocmai a ajuns la un sfârșit nefericit și neaşteptat. Fiți în siguranță fetelor.