Avertisment/ajutor cu privire la furtul meu de transmisie

Forumuri General Videochat Avertisment/ajutor cu privire la furtul meu de transmisie

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am primit astăzi un mesaj de la un urmăritor care îmi dăduse un bacșiș în urmă cu circa o oră pentru videoclipuri și aștepta să i le trimit. Mi-am verificat chatubate și nu am văzut niciun canotaţie. După aceea mi-am amintit că cineva a venit în camera mea azi câteva săptămâni și a întrebat deşi folosesc cam sifon, le-am spus că nu, folosesc chaturbate tocmai de in ce perioada am început. Am fost informat că a existat o „transmisiune în direct” a mea pe cam soda, nu aș răspunde la întrebările oamenilor din videoclip, ci tocmai chat cu engleza stricata. Nu m-am gândit prea mult la asta atunci încât de fapt nu l-am văzut, dar in ce perioada o a doua individ mi-a spus despre asta azi, mi-am dat seama că asta se întâmplă în mod regulat.

  În mod clar, cineva îmi ia emisiunile înregistrate despotic și le încarcă sub calup de stream live pe camera de sifon și păcălește oamenii fără money. Prietenul meu care mi-a dat bacșiș pentru videoclipuri mi-a trimis linkul unde m-a văzut și camera era offline, dar am văzut chatul în care „Molly” vorbea cu spectatorii spunând că este reală și în direct. Pe de o adaos, ăsta este un avertisment pentru oricare ar putea să mă vadă acolo: eu sunt fata care poartă întotdeauna o mască și face spectacole de mașină cu cârligul , rar și dp.

  Am verificat vizualizarea de reîmprospătare a camerei și nu găsesc nicio asistență în afară de facturare sau asistență tehnică și nu sunt sigur să procedez cu asta. A fost cineva la această vizualizare și știe cel mai potrivit mod de a-l contacta și de a o remedia? Mă simt foarte rău pentru oamenii care se îndrăgostesc de asta și sunt, de deopotrivă, destul de frustrat că cineva nu numai că îmi fură munca grea, ci și profită de ea în acest soi.

  Mulțumesc oricui poate susţine!

  Aici este linkul contului fals.
  https://www.camsoda.com/mollyanalse…mollyanalsex&utm_campaign=followed_user_alert

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.