Având un potențial urmăritor: / ajutor!

Forumuri Suport modele videochat Având un potențial urmăritor: / ajutor!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti! Așa că există un tip pe care îl obișnuiai să scriu cu ceva timp în urmă înainte să încep să fac camere etc. Locuia în zonă și era un soi de alişveriş lejer de tati dulce (dar nu întocmai, nu mă înțelegea prea mult). I-am trimis un mesaj și deţine numele meu autentic și numărul de telefon. De deopotrivă, cunoștea orașul în care locuiam. Prostie ca naiba, stiu, desi la vremea respectiva nu stiam ca o sa ma dedic camerelor. Nu știu am fost atât de tampit încât azi n-aș face niciodată așa ceva, nici măcar pe dincolo. Oricum, odată ce am început să fac camere și să fac mai multe, am încetat să mai vorbesc cu el încât nu am vrut să am contact cu nimeni care să-mi cunoască atât informațiile personale, cât și viața mea online. Asta a fost azi cel puțin patru luni și de atunci nu s-a oprit să-mi trimită mesaje. Chitanțele mele „Citește” sunt oprite, așa că nu-ți dai seama că îți citesc mesajele, dar nu îndrăznesc să-l blochez încât va crede că încă primesc mesajele tale, așa că nu va face nicio diferență pentru tine și deşi spui lucruri amenințătoare, cel puțin vreau să știu despre ele.

  Oricum, postările lui au devenit mult mai înfiorătoare în ultima moment. Lucruri de genul „Încă te draci de puștiul ăla mexican?” cu referire la iubitul meu, capturi de ecran de pe rețelele mele personale de socializare (pe care nu i le-am dat personal) cu fotografii cu mine și membrii familiei mele cerându-le și mesaje furioase în care el include numele meu întreg și numărul de telefon, cert ca o amenințare . M-a găsit pe Reddit, unde vând și fac multe afaceri, dar mesajele noastre sunt atât de vechi încât nici nu-mi amintesc numele lui de utilizator pentru a-l închide. El locuiește și în zona mea.

  Vestea bună este că am făcut câteva căutări inverse pe puținele informații pe care le aveam despre el și azi îi știu numele întreg, adresa, angajatorul, membrii familiei pe care i-am putut descoperi pe rețelele de socializare, inclusiv fosta lui soție, care a doi copii cu etc. Mă gândesc să sun la poliție mâine. Mă îndoiesc că face ceva, dar sper că da niște sfaturi.

  A mai trecut cineva prin asta sau imi poate da cineva un sfat util? Sincer, este destul de înfricoșător. Știu că riscul ca acest lucru să se întâmple există întotdeauna, așa că sunt pregătit pentru asta, ca de obicei, dar sunt auditor universitar și folosesc camere web pentru a plăti chiria și părinții mei nu știu asta, în plus sunt pur și simplu îngrijorat pentru mine. Siguranță.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.