Atenție la „Camgirl Live Editor Website” alias xniteproductions.com

Forumuri General Videochat Atenție la „Camgirl Live Editor Website” alias xniteproductions.com

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti. De câteva luni răsfoiesc acest site, dar este prima dată in ce perioada simt nevoia să postez ceva. Cu atâtea informații de revizuit aici, tocmai am lectură și am învățat, dar cred că ar fi de mare sprijin pentru toți cei care cercetează această însoţire pe acest forum deşi aș împărtăși experiența mea.

  Am găsit această însoţire (site-ul Camgirl Live Editor alias xniteproductions) prin acest forum și mi-a fascinant aspectul șabloanelor și am vrut să-mi condimentez biografia. Părea de acord și, din moment ce nimeni de aici nu deţine nimic negativ de spus despre site, m-am înscris pentru contul premium CB de 20 USD pe lună. Am petrecut câteva ore învățând sistemul de meniuri, alegând șablonul care mi-a fascinant cel mai mult și ajustând aspectul pentru a potrivi totul de acord așa mi-am dorit. Am lipit codul în biografia mea și prezenta extraordinar. Pentru a mă garanta că arată de acord, am verificat designul de pe biografia mea de pe alt computer și imaginile erau „dezordonate”. Păreau neclare.

  Iată ar trebui să arate:

  aşadar raman:

  M-am gândit că am greșit ceva și, oricare ar fi problema, aș putea să o rezolv. Așa că am cercetat secțiunea de sprijin de pe site și am găsit această postare a lui Dan aici: https://camgirl.xniteproductions.co…-category/chaturbate-html-css-issue/#post-185

  Postat de: Dan N

  Pentru a actualiza:

  Se pare că unele dintre problemele existente vor fi rezolvate, cu excepția fișierelor spectru PNG (cu transparență) care sunt procesate (ca toate imaginile) prin proxy-ul specific al CB.

  Datorită acestei mascari a căii URL, fișierele spectru PNG sunt afișate la o însuşire slabă.

  Ne pare rău, sperăm că Chaturbate va îmbunătăți livrarea imaginilor prin proxy.

  Pentru a remedia această problemă, trebuie să ștergeți memoria cache a browserului, cookie-urile și resursele reziduale (fișiere, pagini salvate temporar…).
  Puteți folosi CCleaner sau Iobit Cleaner
  Se pare că această problemă este mai prezentă la browserele Chrome.
  Deşi în Editor aspectul arată just (folosind Chrome) și instalat pe Chaturbate, nu pare așa ar trebui… atunci există o problemă și nu este inclus în temei și asistență CLT, deoarece nu putem curăța computerul dvs. /portable va trebui să o faci singur Faceți clic pentru a creşte…

  Această adaos: Deşi în Editor, aspectul arată just (folosind Chrome) și instalat pe Chaturbate, nu pare așa ar trebui… atunci există o problemă și nu este inclus în temei și asistență CLT, așa putem. Nu vă curățați computerul/laptop-ul, va trebui să o faceți singur Faceți clic pentru a extinde…

  Mi s-a părut puțin condescențiant și nu a avut prea mult substrat pentru mine, dar sunt tocmai un dezvoltator web novice, așa că m-am gândit să încerc și a rezolvat problema… până in ce perioada am apăsat pe actualizare. Imagini încețoșate din nou. După aceea m-am gândit că o să-mi dau seama singur și am petrecut multe ore în următoarele 2 săptămâni încercând să-mi dau seama care este problema. Am făcut câteva cercetări și am urmarit pe google orice informații am putut descoperi. Întocmai am mutat oricare spectru pe rând și le-am găzduit pe un site web diferit, dar am avut aceeași problemă. Este o gunoi inacceptabilă.

  Problema este că CB își configurează proxy-ul aşa încât imaginile cu fundal transparent să nu fie afișate just. Eram într-o fundătură încercând să o repar eu, așa că am scris pentru a susține și mi-am explicat problema. Aici este lanțul de .

  Departamentul de contact: departamentul web design

  Interpretare: Am experimentat un milion de lucruri diferite pentru ca unele imagini să se afișeze just în Chrome. Am lectură forumurile tale și se pare că această problemă a mai apărut. Cu siguranță are ceva de-a face cu modul în care chaturbate afișează imagini cu fundal transparent. Sper că ai găsit o soluție, încât altcum toate desenele mele sunt inutile. Faceți clic pentru a extinde…

  Buna Brattysophia,
  Mulțumim că ne-ai contactat.
  Din păcate, din partea noastră (site-ul Camgirl Live Editor) nu putem face nimic.
  Înainte de a face șabloanele disponibile public pe serviciul nostru, le-am testat pe Chaturbate și am întâlnit aceeași problemă în trecut, dar am rezolvat-o urmând aceleași sugestii postate pe forumul nostru și a funcționat.
  CCleaner face o lucru bună „reparând” acest lucru.
  https://camgirl.xniteproductions.co…-category/chaturbate-html-css-issue/#post-185
  Întocmai deşi Chaturbate maschează elementele grafice prin adresa URL a proxy-ului, toate imaginile sunt încă găzduite pe serviciul nostru, iar problema este configurarea greșită a proxy-ului pentru browserul Chrome.
  Pentru a testa acest lucru și a ne garanta că site-ul nostru oferă un slujbă de înaltă însuşire, fără probleme atunci in ce perioada redați PNG-uri cu imagini transparente, copiați adresa URL a imaginii și deschideți-o într-o altă filă folosind același browser Chrome.
  Deşi funcționează just, dar Chaturbate pare confuz, puteți trage propriile concluzii.
  Din câte am înțeles, alți artiști webcam au contactat deja suportul Chaturbate și sugestia lor a fost aceeași cu a noastră: CCleaner pentru a elimina folderele reziduale și a șterge cache-ul, reporniți browserul și… problema a fost rezolvată.
  Nu putem garanta că va funcționa prima dată in ce perioada îl încercați.
  Salutari,
  Asistență – Camgirl Live Editor Faceți clic pentru a extinde…

  Această soluție nu deţine substrat pentru mine… Ce ar trebui să fac, să-i spun fiecărui cumpărător că trebuie să-și curețe cache-ul de internet și să folosească CCleaner, de oricare dată in ce perioada vin pe pagina mea? Da, se întâmplă tocmai în Chrome, dar Chrome reprezintă 60% din piața browserelor! I-am trimis un și i-am spus asta și iată răspunsul lui:

  Mulțumim că ne-ai contactat.

  Există peste 5.000 de membri înregistrați care folosesc serviciul nostru, făcând calculul, cel puțin 30% dintre ei ar putea folosi browserul Chrome și totuși tocmai 4 dintre ei ne-au contactat în legătură cu această problemă.
  Care va fi sugestia ta?

  Iată câteva idei pe care le-am propus personal:
  – interziceți accesul la serviciul nostru tuturor utilizatorilor care utilizează browserul Chrome
  – nu utilizați nicio spectru deoarece ar putea deveni neclară pe chaturbate
  – interziceți accesul la încărcarea imaginilor
  – utilizați numai imagini jpeg
  – puneți serviciul offline

  Nimic din toate acestea nu va schimba faptul că unele imagini PNG cu transparență arată confuz pe chaturbate, de la serviciul nostru sau de la orice altă gazdă în care imaginea este încărcată.

  Vă înțelegem frustrarea, dar deşi mergeți la un restaurant și comandați înghețată, bucătarul vă servește ceașca de înghețată și o lingură (lingura este un instrument, ca editorul nostru).
  Înghețata se topește și se vede o șuviță de păr atârnând.
  Te plângi de lingură sau de înghețată?

  La noi nu putem face nimic încât nu lucrăm ca angajați ai Chaturbate

  Din nou, care va fi sugestia ta? Ce crezi că ar trebui să facem, cursul acțiunii? Faceți clic pentru a extinde…

  Analogia cu lingura și înghețata a fost prea mult. Deşi un restaurant mi-ar servi înghețată topită cu un păr în ea și după aceea mi-ar comunica scuze, este vina înghețatei, nu a noastră, mi-aș pretinde banii înapoi și le-aș comunica tuturor prietenilor să nu meargă niciodată acolo. Aşadar asta fac.

  Înțeleg că site-ul dvs. nu poate controla modul în care CB vă prezintă imaginile. DAR vând acest produs despre care ȘTIU că nu funcționează în Chrome. Ei NU menționează acest lucru nicăieri și, tare, nu au o politică de rambursare. „Ne pare rău, tocmai politica companiei, nu putem face nimic”

  TLDR: Acest editor bio nu funcționează în Chrome, iar tipul care vinde serviciul știe asta. Nu vor da o rambursare.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.