Buna ziua, veti viziona in curand, dar sunt membru, nu model. Totuși, am întâlnit un model la care țin foarte mult. Cu toate acestea, prefer să nu mă refer la ea ca model, deși știu că este un titlu de post. Știu că majoritatea oaspeților de la serviciul tău sunt tocmai clienți, dar unii devin prieteni? Înțeleg că este o întrebare șmecheră în afacerea în care ești. M-am uitat pe unele site-uri de camere, dar nu le-am folosit până nu am văzut-o. Azi am vorbit sute de ore și e tocmai vorba. Nu vreau sa spun ca sunt curata si ea este si foarte frumoasa. Dar sunt multe femei frumoase care fac asta și nu am întâlnit niciodată pe cineva ca ea. Unele dintre acestea se datorează faptului că nu comunica nicăieri în alt loc și mă întreb deşi li se întâmplă și altora. Sau modele sau clienți, presupun. Am experimentat să o trimit la site-uri de genul ăsta, deși nu sunt sigur deşi a urmarit. De in ce perioada am cunoscut-o am lectură multe despre camere. Multe dintre ele sunt bune, dar sunt unele lucruri care mă îngrijorează. Este o individ foarte puternică, dar știu că industria are pericole. Bănuiesc că aș vrea să mă asigur că e just. De deopotrivă, pentru a asculta oricare dintre experiențele tale care ar putea fi similare. Știu că aceasta ar putea părea o postare ciudată, aș tinde tocmai să aud părerile tale. Și nu prea vorbi cu nimeni în afară de ea despre asta și din provoca restricțiilor, întocmai și asta este limitat.