Aspire Business Support

Forumuri General Videochat Aspire Business Support

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua tuturor,

  În iulie am vizitat forumul pentru a discuta o idee despre oferirea de sprijin confidențial comunității model, în ceea ce privește eliminarea sarcinilor zilnice sau a punctelor dure care le-ar permite să se concentreze pe partea de afaceri de care au necesitate. ce să faci pentru a-ți câștiga existența – fii în direct la cameră.

  La acea moment, este real că am intrat pe forum fără un proiect just gândit și am ținut cont de câteva comentarii foarte bune de la toți care erau foarte valabile.

  Câteva luni mai târziu, și după ce am discutat cu mai multe modele, am revenit azi cu pachete just gândite și la prețuri bune disponibile.

  Zonele comune pe care mi le-au menționat ca consumatoare de timp prețios au fost blogging-ul pentru a vă menține profilurile și prezența pe web la zi și pentru a promova zilele speciale de cameră pentru evenimente și ofertele pe care le puteți planifica. Alte domenii au fost gestionarea vânzărilor de compilații video și identificarea tendințelor în ceea ce se vinde, aşa încât să vă puteți rafina conținutul pentru cele mai bune rezultate și venituri.

  Simțiți-vă liber să-mi trimiteți un la gareth@abs.wales deşi doriți să vorbiți sau să vizitați http://www.abs.wales, care are prețuri de pachete care sunt în prezent cu 10% scăzământ până la sfârșitul anului 2017.

  Va multumesc mult si aveti grija

  Gareth

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.