Arăți prea „profesionist”?

Forumuri General Videochat Arăți prea „profesionist”?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună fetelor și iubitorilor de cameră,

  Am vrut să-i aflu gândurile. Aseară a fost prima mea noapte la MFC cu noul meu profil. L-am șters pe cel vechi in ce perioada m-am mutat într-o locație nouă. Obișnuiam să facem camere după cum Hannah și făceam camere flexionar de mai puțin de un an. Încercam mai mult atmosfera girl-next-door, dar asta nu sunt eu, încercam să răspund publicului larg și să fac ceva foarte diferit de interesele mele. Aș face spectacole publice de /squirt etc., dar mi-am dorit să adaug un înfăţişare mai creativ și pasiunile mele personalității mele de pe cameră. Mi-am luat mult timp în afara camerelor in ce perioada m-am mutat din Las Vegas. Am scris la MFC și mi-au dat un profil nou. Cu acest nou profil, am decis că vreau să încerc un chat public non-explicit. Încă îmi place să fiu obraznic, dar vreau să-l salvez pentru a partaja videoclipuri, vamă, sesiuni private și MFC Skype cu câțiva selectați.

  Am muncit din chinuitor pentru a-mi realiza pagina de profil și pentru a realiza un spațiu artistic foarte distractiv pentru a-l transmite în flux. Mi-a luat ceva timp să-l creez. Cu greu așteptam să intru online și să organizez niște spectacole unice pe care le plănuisem. Scopul meu aseară a fost o clan de frânghie de în care mă legam într-un ham de frânghie și îl scot înainte de a intra la un spectacol de ceară de lumânări. Sigur că este puțin fetișist, dar mai îmbietor și senzual. De deopotrivă, am un sferă aerian, o trambulină și multe alte activități distractive pe care le face. Acest lucru mă emoționează și cred că este ceva unic pe care îl oferi publicului MFC și nu vreau nimic mai mult decât să prezenta aceste spectacole unice și distractive. dar din păcate nu am putut nici măcar să fac prima numărătoare inversă.

  M-am conectat aseară cu nerăbdare, atât de încântată să dau totul din prima mea zi, dar cu greu deşi aveam pe nimeni în camera mea. Am câștigat circa 13 USD de la 21:00 la 23:30 Aproximativ nimeni nu vorbea cu mine, așa că dansam încercând să vorbesc într-o cameră liniștită. Nimeni nu interacționa, așa că am decis că cel mai just este să mă deconectez pentru a salva starea noului meu model pentru încă o zi.

  Spațiul meu de cameră este cu siguranță unic. Prietenul meu Johnny, care mi-a fost de mare sprijin în a-mi da sfaturi, a spus că par „prea profesionistă”, că băieții vor tocmai să vadă o fată care nu pare să știe ce face. A spus că arăt ca o „star ”, întocmai deşi nu sunt, iar băieții vor să dea bacșiș fetelor care par să aibă necesitate de el. Acest lucru este cu real descurajator. Am investit foarte mult în asta, nu tocmai timp, ci și fonduri. Nu sunt nicidecum un „profesionist”. Am experiență ca stripteză și sunt model fetiș, așa că folosesc acele instrumente in ce perioada fac o cameră web. Știu să-mi mișc corpul și să vorbesc cu oamenii. Sunt actor și sunt instruit în artele aeriene, așa că sper să folosesc aceste abilități și pentru spectacolele mele. Nu sunt nicidecum o „fată profesionistă”. A spus că aseară erau fete cu statut de model nou cu mult peste rangul meu, care și-au terminat deja numărătoarea inversă stând într-o cameră fără machiaj și iluminat nerezistent. Din păcate eram la capătul listei. Ălalalt amic al meu care folosește camere a spus că Cupa Stanley era deschisă și că a fost tocmai o noapte lentă.

  Indiferent, asta mi-a frânt inima. Am pus atât de multă dragoste și energie în prima mea zi, în spațiul camerei și după aceea să am tocmai 12 și ceva de oameni în camera mea și nici măcar la jumătatea primei mele numărătoare inversă a fost puțin sfâșietor.

  Ce părere aveți despre modelele noi sau modelele în public care oferă ceva unic și diferit? Spațiul camerei mele este prea mult? prea diferit? Ar trebui să mă duc în dormitorul plictisitor sau în camera de zi și să-l reduc? Poate îmi face ultima numărătoare inversă pentru setul pe care l-am făcut. Nu sunt foarte sigur ce să fac sau ce aș putea să fac greșit. Îmi place foarte mult camera foto și aștept cu nerăbdare să folosesc camera și să folosesc banii pentru obiectivele și visele mele viitoare. Fiind un dansator exotic, cea mai mare adaos a vieții mele a ajuns într-o fundătură și trebuie să încep să mă gândesc la viitorul meu și să economisesc pentru el. Știu că competiția este dură în zilele noastre, deoarece atât de multe femei se implică în fața camerei (eu sunt una dintre ele), dar întocmai am o ardoare pentru asta și sper să reușesc suficient pentru a putea continua să am o ieșire. realiza pentru.

  Orice sfat ar fi foarte stimat.
  Atasat este o fotografie pe care am facut-o aseara cu mine in spatiul meu. Plănuiesc să încerc din nou la 21:00 EST până la 2:00. Mă întreb deşi poate că ora respectivă nu este un moment potrivit pentru modele noi, dar încerc să mă țin de un program pe care îl face în mod rezonabil.

  Sper să am o noapte mai bună în seara asta.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.