arata parola

Forumuri General Videochat arata parola

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Se pare că aşa de cereri apar în oricare zi.

  Așa că m-am gândit că ar trebui să vorbim despre asta!

  Reacția mea inițială (de oricare dată in ce perioada este menționată) este că este o schimbare prea mare pentru MFC, care funcționează cu victorie pe modelul „FREE”. Cred că modelele ar abuza de particularitate. Încât, tare, mulți dintre noi suntem frustrați (asemenea și bătrânii noștri mai vechi) cu „caps”. Am putea comunica în acest moment că nu l-am folosi în oricare zi, dar până la urmă până și eu aș deţine probleme să nu cedez prea de multe ori și să fac tocmai un spectacol pentru cei care au dat bacșiș în ziua respectivă.

  Ar putea schimba cu real simțul site-ului. Și îmi place MFC, așa că nu vreau să se transforme în ceva prea diferit. Cu siguranță nu vreau să se mai simtă ca CB.

  De deopotrivă, ar putea realiza situații dramatice/incomode cu oamenii pe care îi permiteți să intre în emisiuni. Sună stresant.

  Nu știu, aș putea greși întreg. Poate deşi ar exista o limită la cât de de multe ori/cate ore pe săptămână/lună îl folosește un model, ar putea fi funcțional, dar posibilitatea ca la un moment dat 90% din camerele de pe site să fie protejate cu parolă este o idee. infricosator. .

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.