Aplicații pentru telefon pentru site-uri web? Chaturbate are acum unul

Forumuri General Videochat Aplicații pentru telefon pentru site-uri web? Chaturbate are acum unul

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Pur și simplu nu este o aplicație oficială lansată de Chaturbate, este o terță adaos despre care nu am auzit niciodată, numită studiourile Qiziq, care au scris o nisipiş de aplicații mici care te ajută să folosești site-uri web…

  Ei suporta

  BBC (televiziunea britanică)
  LiveJasmin
  Chaturbate
  MyFreecams

  Un mixaj puțin bizar, nu? Oricum, cel mai recent cumpărător Chaturbate, pe care îl puteți descoperi pe Google Play Stire, vă permite practic să vedeți cine este online și să urmăriți videoclipurile în direct. Nu sunt sigur cât de diferit funcționează tocmai pentru a-l juca pe telefon, deoarece eu nu am un telefon Android. Da, ăsta este Android, pentru telefoane Google etc, nu Apple Iphone. Știți că Apple este foarte anti-porno pe dispozitivele lor.

  Aşadar, deşi nu sunteți fan Apple, probabil că aveți un telefon Android și asta înseamnă că aveți un browser web cu Flash. Presupun că trebuie să fie probabil să vizualizați majoritatea site-urilor de chat cu webcam, dar dimensiunea ecranului poate face ca această experiență să nu fie tocmai bună.

  Și atunci are substrat să vrei oricum să faci o conversație pentru camsite pe telefon? In ce perioada ești acasă, un computer sau o tabletă are mult mai mult substrat, pentru mine telefoanele sunt tocmai pentru a face lucruri in ce perioada ești pe stradă sau în tren și alte lucruri. Și nu sunt sigur că vrei ca persoana care stă lângă tine în tren să-ți citească ecranul deşi scrii un sau Facebook și sunt sigur că nu vrei să o facă deşi te uiți la un camera live!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.