Apar camerele inteligente

Forumuri General Videochat Apar camerele inteligente

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Anul trecut, Logitech a lansat Rally, o cameră inteligentă capabilă de PTZ.

  Anul ăsta, Tail by OBSBOT este o cameră SMART PTZ de sine stătătoare.

  Este promovat ca un Smart PTZ 4K 12MP independent. Include zoom optic de 3,5x. Cu temei încorporat pentru streaming live, sunetul poate fi captat prin adăugarea unui microfon bluetooth sau prin adăugarea unui microfon extern. Streamingul poate fi lansat/oprit cu o mișcare a mâinii. Și bază cu șuruburi pentru trepied.

  Camera este capabilă să urmărească: întregul trup, partea superioară a trunchiului, a trunchiului inferior.

  Cu o autonomie a bateriei incorporata de 3 ore, coada poate fi mutata rapid si usor pentru streaming fara efort, fara fir.

  Cu corecția și îmbunătățirea culorilor încorporate, puteți face ajustările manuale preferate. Sau utilizați vreunul dintre filtrele inteligente încorporate.

  Camera acționează, de deopotrivă, ca un cardan fix pentru cameră, care ar putea fi util pentru filmarea fotografiilor cu camera foto pe videoclipuri.

  Planul este de a pune prețul camerei la 700 USD, întocmai azi pe Kickstarter oferă 500 pentru modelul de bază. 528 pentru bază + micro.

  În prezent, nu există detalii deşi fluxul este de până la 4k sau ce protocoale de streaming acceptă. Sper că este RTMP . Sau deşi există vreo modalitate prin care puteți folosi orice microfon cu fir doriți. Sau deşi poate fi folosit ca un PTZ tradițional, nu inteligent.

  Ar fi extraordinar deşi OBSBOT ar permite unui model de cameră să testeze acest lucru, să vedeți deşi este potrivit pentru modelele de camere.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.