Anunțul MFC Assistant!

Forumuri General Videochat Anunțul MFC Assistant!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor,

  Poate ați observat că nu sunt foarte activ pe acest forum. Motivul principal este că nu-mi place să vorbesc decât deşi am ceva deosebit despre care să vorbesc. Rar vorbesc deşi simt că tema ar profita de orice adaug la ea.

  Ei just… Azi am ceva de vorbit!

  Vrăjitorul Myfreecams.

  MFC Assistant este o extensie Google Chrome gratuită pe care am dezvoltat-o ​​pentru a susţine modelele să fie mai productive în timpul emisiunilor lor. Într-un cuvânt, este un BOT! Dar nu este ca orice gură disponibil în prezent pentru MFC.

  Alți roboți disponibili pentru MFC nu sunt creați având în vedere utilizatorul obișnuit. Sunt făcute pentru pasionații de tehnologie care sunt dispuși să facă eforturi suplimentare pentru a învăța comenzi complexe bazate pe text și petrec ore rotunji rezolvând probleme până in ce perioada reușesc.

  Asistentul MFC este totul punct și clic. Odată ce modificați câteva setări ușor de învățat, totul este să arate și să dați clic. Fără comenzi confuze!

  Cel mai just, este gratuit! Este GRATUIT azi și va fi GRATUIT până in ce perioada Google Chrome nu mai are un magazin de aplicații.

  Există câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a le se osteni singur. Nu am intrare la modelul web în MFC, așa că această extensie funcționează tocmai de pe site-ul membrului. Aceasta nu este mare lucru, deoarece site-ul membru vă permite să ascundeți totul, iar botul funcționează just cu fereastra site-ului membru minimizată!

  Site-ul meu are și niște capturi de ecran și în câteva zile voi completa și demonstrații video pe site!

  https://www.moros1138.com/myfreecams-assistant/

  Comunica-mi ce crezi!

  Iată să mă contactați!

  : moros1138@gmail
  Twitter: @Moros1138
  MFC: Moros1138
  Sau trimite-mi un mesaj aici!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.