Animale de companie în flux.

Forumuri General Videochat Animale de companie în flux.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti!
  Sunt nou la aparatul de fotografiat și am miliarde de interogari de pus, dar încerc să fac singur cercetarea.
  Mă tortura să găsesc un răspuns la, ce se întâmplă deşi pisicuța mea apare în pârâu?

  Am un pisoi de șase luni, care s-a prins literalmente de piciorul meu. Este o păpușă de otreapă și o pisică de locuinţă, așa că eu sunt într-adevăr singura lui interacțiune socială în timpul zilei. Lucrez de acasă în acest moment și caut o cameră pentru un pic de money în plus, așa că de obicei se ghemuiește lângă mine în timp ce eu lucrez, ceea ce tare nu este o problemă în acest moment.

  În primul rând, voi folosi Chaturbate pentru a transmite în flux inițial, după aceea deşi totul se deplasa just, poate mă voi ramifica. Dar am lectură în termenii și condițiile lor, animalele de însoţire nu sunt permise în fluxuri.

  Nu vreau să fiu nevoit să-l închid din cameră încât e literalmente un băiețel și țipă, nu plânge, țipă până vin eu să-l iau. Nici măcar nu se deplasa la baie fără el acolo. (literal duș, toaletă etc.) Nu numai că îmi contacta inima, sunt sigur că spectatorii nu ar tinde să audă o pisică urlând și gheare în uşă pentru a intra.

  Este Chaturbate strict cu această lege? Ați văzut vreodată pe cineva oprind fluxul din provoca unui creatură de însoţire? Ce faci cu animalul tau de însoţire? Mi-ar fixa fluxul deşi ar fi rătăcit în fluxul meu sau ar fi înghesuit undeva în fundal? Multe interogari!

  Am un coleg care pleacă de acasă la 7:30 și nu stop până la 16. Sigur că aș putea să mă uit la pisica în timp ce fac streaming, dar mi-ar plăcea să transmit în flux în timpul zilei, aşa încât in ce perioada partenerul meu stop acasă să petrece timp cu el.

  Orice răspuns ar fi foarte stimat!

  Taxa pe pisici!

  Multumesc pentru lectura!!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.