Am nevoie de sfaturi / experiență Chaturbate

Forumuri Suport modele videochat Am nevoie de sfaturi / experiență Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Foarte just, am lectură câteva lucruri despre Chaturbate. Poate mă recunoaște cineva (probabil nu), dar totuși, am fost CarmenGrant pe Chaturbate și totul a fost just.
  Până in ce perioada într-o zi am primit UN SINGUR avertisment. Miles Rivera și cu mine ne-am făcut reclamă ca frate vitreg și soră vitregă, ceea ce spunea pur și simplu că ați fost acuzat sau orice altceva de cu frații. Frații nu au voie pe cameră. (Am crezut că a fost tocmai o individ care ne-a raportat, fiind tocmai un idiot încât am fost de luni de zile)
  Așa că am trimis un lui Chaturbate, spunându-le situația și că vom continua deşi nu vor să ne schimbăm sau ceva. Nu au spus complet nimic, dar „Anuntă-ne deşi mai ai probleme”.
  Wow, just! Nu au avut nicio problemă. Până la circa o săptămână mai târziu, contul meu a fost interzis.
  După ce am sunat și le-am trimis tuturor celor pe care le-am putut, mi-au spus că mi s-au dat „mai multe avertismente” pentru a elimina anunțul. Au avut UN SINGUR avertisment că nu au refuzat NICIODATĂ să îl elimine, deși le-am trimis un pentru a oferi!
  Nu mă vor lăsa să creez un cont nou și încă îmi vând videoclipurile, deși ceea ce făceam era „împotriva regulilor lor”.
  Pește, nu?
  Avem salarii foarte bune și mă întreb deşi există site-uri la care ne putem înregistra asemenea de bune ca Chaturbate. Am lectură despre Streamate, dar iau o fragment mare.
  Mulțumesc prieteni!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.