Am nevoie de niște sfaturi pentru o situație unică.

Forumuri Suport modele videochat Am nevoie de niște sfaturi pentru o situație unică.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Ok, o întâmplare ciudată aici.

  Am o prietenă, nu o să-i spun numele sau de unde este. Am cunoscut-o în primăvara lui 2011. A dispărut o moment, s-a întors câteva luni mai târziu, dar tocmai pentru câteva zile. După aceea a dispărut din nou. O urmăream pe Twitter, am schimbat câteva tweet-uri, nimic major.

  După aceea azi câteva luni a început să scrie din nou pe Twitter, am mers înainte și înapoi, la un moment dat s-a oferit să mă adauge ca amic pe Facebook. l-am adăugat. Primul lucru pe care l-am observat a fost că contul lui FB nu era un soi de cont exclusiv pentru MFC. Ăsta a fost adevăratul său cont personal de FB. La jumătate de oră după ce l-a adăugat, mi-a trimis un mesaj și mi-a spus destul de brutal să nu vorbesc despre mfc acolo.

  În ultimele 3 sau 4 luni, ea și cu mine ne-am apropiat destul de mult. Am schimbat întocmai și numere de telefon mobil, având în vedere că ea și cu mine cu greu ne cunoșteam la MFC. Aproximativ toată comunicarea noastră a fost prin facebook. Comunica-mă tampit, dar nu o consider o prietenă model. Nu i-am dat niciodată bacșiș și nu am interacționat niciodată cu real la mfc. (și nu, nu am delir și mă gândesc la un soi de conexiune cu bs. Ea a făcut, am văzut poze cu iubitul ei acolo, ea are specializa unui linebacker, nu e cineva cu care să ia dracu)

  Ea a fost în oprire de la mfc tot timpul. Dar azi este pe drum să înceapă să lucreze din nou la mfc.

  Așa că întrebarea mea este următoarea: îndrăznesc să-i vizitez camera din mfc in ce perioada o ia de la sfârşit? Mă gândesc că ar fi foarte tampit să iei o prietenie foarte bună și să o amesteci cu MFC. Pare o rețetă pentru potop.

  Am dreptate in ce perioada cred că acest lucru ar trebui să fie despărțit de MFC?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.