Am nevoie de ajutor cu relația mea

Forumuri Suport modele videochat Am nevoie de ajutor cu relația mea

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună doamnelor (și domnilor) 😀 Sunt nou pe acest site și m-am înscris pentru a plasa acest temă. Am început o relație cu o cam-girl în martie și la acea moment nu-i cunoșteam munca. După ce mi-a spus că sunt puțin naivă și nu prea știam ce este lol 😀 dar l-am ignorat și am continuat să vorbim 😀 a început să se calmeze la slujbă (fără spectacole de , niciodată în privat sau în grupare , iar ea își reţine timp liber de la slujbă tocmai ca să vorbească cu mine). Dar recent, familia ei a avut probleme financiare, așa că a început să lucreze mai mult. Ea a făcut orice pentru money (în afară de spectacole de ) și, în timp ce înțeleg, sunt incredibil de geloasă.

  Trăim în țări diferite (și nu, nu ne-am întâlnit pe site-ul la care lucrează) și nu ne-am întâlnit niciodată, așa că de oricare dată in ce perioada ea se dezbrăcă și vinde videoclipuri membrilor, ei văd autentic același lucru in ce perioada ies eu jos. treabă. Da, știu că sunt norocos încât îmi oferă spectacole gratuite 😆 dar nu să nu fiu geloasă. Sunt atât de geloasă încât s-a despărțit de mine încât nu deţine necesitate de stres în plus încât o stăteam la slujbă și vorbeam constant despre asta și o făceam să se simtă vinovată. Nu am mai avut de-a face cu așa ceva până azi, așa că am făcut câteva greșeli.

  Azi să nu mă înțelegeți greșit, nu cred că este ceva în neregulă cu camera și unele fete se bucură de ea. Dar ea mi-a spus că s-a săturat de camere și își dorește un job „normal”. Dar din provoca dificultăților financiare, jobul a devenit numărul unu. Vreau să rămân în viața acestei fete și o vreau în a mea și o susțin 100%, dar nu susțin ceea ce face (fără furie fete).

  Sunt incredibil de geloasă pe faptul că mii de bărbați o văd goală și ea este bucuroasă să le arate și că sute de bărbați se uită la videoclipurile ei. Sunt neîncrezător și pe obișnuiții din camera ta încât îți da ceea ce eu nu , money! Și că simt că au o relație cu ea.

  Nu vreau să o pierd și știu că par un băieţel imatur care vrea totul în felul lui, vreau tocmai să o ajut și da, bineînțeles, să-mi suprim gelozia. Îmi doresc cu disperare ca această relație să funcționeze și ca noi să avem un viitor împreună, așa că aș evalua feedback de la alte fete cu webcam.

  Mulțumesc preliminar

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.