Am fost interzis de la Chaturbate DE DOUA ORI :)

Forumuri General Videochat Am fost interzis de la Chaturbate DE DOUA ORI :)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nu va fi o întâmplare lungă aici despre mine, cât de just sunt etc. (poate… nu am scris încă un text)

  Introducere
  Bună, numele meu de utilizator chaturbate Sigmundsdottir

  Am lucrat la chaturbate circa 4 luni până am primit o interdicție.

  prima experienta
  Prima dată in ce perioada am fost interzis fără explicații, am scris la asistența cb de circa 10 ori (nu?) și am primit mereu mesaje automate (de pildă: „Nu vă mai putem susţine, contul dvs.
  este anulat”.) Am fost interzis de la chaturbate până am găsit-o pe Shirley (Barbie Punker) pe ACF. Ea m-a ajutat (mulțumesc mult!).

  contul meu este curat
  După ce am dezbannizat, nu am mai fost online circa o săptămână, încât îmi era frică să nu fiu din nou interzis și așteptam și plata. Bineînțeles, nu am primit plata mea (cine s-ar încovoia), in ce perioada am scris la CB Support despre plata mea, mi-au cerut să încarc o fotografie: „ținând în mână un document de identitate *SUS* și o foaie de hârtie cu următoarele scris pe ea „”. Așa că am făcut o fotografie și le-am trimis-o, mi-au acceptat fotografia și au spus: „Azi că contul tău este cert, plata ta va fi emisă.”

  Nu am greșit atât de mult în toată viața mea
  Totuși, deşi contul meu este deja curat, nu voi mai deţine probleme cu contul meu, am început streamingul ca înainte, după 4-5 zile am primit din nou gologan. I-am scris lui Shirley imediat și am primit răspunsul… *roul de tobe*… Am fost interzis încât folosesc un videoclip… (Întocmai și încât mi-am verificat pagina, întocmai și atunci in ce perioada mi-am dovedit identitatea) Sunt destul de sigur, răspunsul tău s-a bazat pe ceva, dar acest „ceva” este greșit încât nu am vândut niciun videoclip în timpul fluxului și nu am afișat niciun videoclip în timpul fluxului meu…

  La revedere…
  Știu… Nu există nicio șansă de a debloca deoarece chaturbate nu este interesat să vorbească cu modelul NoName, revizuiește motivul interzicerii și ajută la rezolvarea problemei… Tot ce vreau să spun este Vă mulțumesc pentru atenție, Poate Atenția este tot ce am necesitate azi.

  Pentru a spulbera situația negativă, am realizat videoclipul.
  Luați acest videoclip cu simțul umorului.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.