Am căutat în sus și în jos (mai multe actualizări în prima mea noapte)

Forumuri Suport modele videochat Am căutat în sus și în jos (mai multe actualizări în prima mea noapte)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  În primul rând, vă mulțumesc tuturor pentru sfaturile uimitoare de aseară. Prima mea noapte a mers just, am început nesupus și am refuzat unele private, dar după aceea niște tipi grozavi au vrut un spectacol și a fost destul de distractiv. Am fost foarte cert în a declara ce voi face înainte de spectacol și a funcționat foarte just. S-a întors întocmai în camera mea și i-a încurajat pe alții să mă ia în privat, ceea ce a fost uimitor.

  În afară de asta, noaptea a fost lentă. Sfaturile sunt distractive, dar încerc să găsesc o modalitate de a sugera discret mai multe sfaturi, fără a fi necesitate să le vocalizez tot timpul și să sune de parcă aș implora.

  Unii oameni au sugerat să se facă aşa încât numai cei care mi-au dat bacșiș să îmi poată expedia un mesaj privat. Am vorbit cu niște tipi extraordinari în după-amiaza trecută, dar unii dintre ei pur și simplu îmi ocupau prea mult timp fără să dau bacșiș și cred că aceasta ar fi o modalitate grozavă de a-mi tempera serile și de a-mi aduce sfaturi. Este just să faci asta? și în al doilea rând, naiba fac asta? M-am uitat prin setări. Îmi pare rău deşi nu controla asta atât de public, dar deşi cineva mi-ar putea expedia un mesaj și să-mi spună.

  De deopotrivă, altcum ceri un sfat fără să-l spui? Mi-ar plăcea să-mi iau topul în chatul public după atâtea sfaturi, dar nu știu să sugerez acest lucru. În bloca tematică? (Dar oh, nu, îmi place tema mea de referință Star Wars!), sau în camera în sine?

  Puteți sugera alte modalități de a obține sfaturi în loc să le încurajați pe cele private?

  Vă mulțumesc din nou tuturor pentru tot ajutorul vostru
  (Și am aplicat pentru statutul de model aici, așa că nu trebuie să vă mai deranjez niciodată pe toți!)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.