Alternativă Snapchat pentru modele

Forumuri Suport modele videochat Alternativă Snapchat pentru modele

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Luând sfaturi de la @Miqote și de la alții pentru a descoperi o drum, Miqote a spus: … pentru a coopera la comunitatea noastră de fani, … într-un mod pozitiv. Faceți clic pentru a extinde…

  De câteva zile vorbesc cu @SteveR în PM, nu l-am cunoscut până nu a postat pe acest forum. Am descoperit că amândoi am petrecut ani de zile ca dezvoltatori de software profesioniști și am gestionat, de deopotrivă, site-uri web pentru non-adulti online. Cu această bază, am discutat despre am putea intensifica ceva pozitiv pentru comunitatea de camere video.

  Amândoi simțim sugestia lui @GenXoxo de a realiza o aplicație care să contribuie la comunitatea noastră de camere. @GenXoxo GenXoxo a spus: Creați o aplicație comparabilă cu Snapchat care permite și vânzarea numelui dvs. de utilizator. Asigurați-vă că nu se sincronizează mecanic cu contactele de pe telefon sau nu adaugă servicii de localizare. Faceți clic pentru a extinde…

  O aşa de aplicație pare de dorit, în adaos, din provoca firului pe care tocmai l-am interzis și șters de pe Snapchat, o postez pentru a-i anunța pe alții ce se întâmplă.

  Informații de bază ale aplicației (lucrări în itinerar)

  Dispozitive: Apple iOS și Android

  Confidențialitate/Necunoscut
  – nu sincronizează mecanic contactele și nu folosește e-mailul sau numărul de telefon pentru a descoperi prieteni
  – nu se folosesc serviciile de localizare Faceți clic pentru a extinde…

  Interogari
  Ghidați de câteva interogari de mai jos, spuneți-ne ce părere aveți despre respectiva aplicație și vă imaginați că ar putea fi.

  folosești Snapchat azi? Este tocmai instantaneu, discutați, trimiteți gesturi? Interacționați cu membrii? Deşi da, ?

  Ce interes din instantaneele tale sunt videoclipuri versus fotografii? Pentru video, de câte secunde ai necesitate?

  Deşi folosești Snapchat de la alte modele, vrei asta sub alt cont sau același cont?

  Doriți o aplicație model și o aplicație membru cu funcții diferite sau ambele combinate, aşa încât să puteți deţine un cont de model și să accesați, de deopotrivă, instantanee ale altor modele?

  Cât de îngrijorat ești că vei pierde Snapchat în curând? Împărtășiți opinia lui @GenXoxo că este necesară o nouă aplicație comparabilă?

  Deşi sunteți interesat de o nouă aplicație, ați fi dispus să vă angajați să fiți un early adopter sau beta tester?

  In ce perioada ați tinde să dispară instantaneele?

  ar trebui să fie finanțate dezvoltarea și funcționarea aplicației? Aplicație inițială gratuită sau plătită? Gratuit pentru modele și membri plătitori (ar însemna două aplicații)? Taxați membrii pentru abonament sau strângeți money din publicitate?

  Pentru a împiedica aplicația să primească conținut inadecvat, imitatori de model și alte șmecherii, este o cerință ca oricare poate expedia un snap (mulți oameni, nu imperios un răspuns) să fie verificat în prealabil. Snapchat verifică cu un volum de telefon mobil, ceea ce literalmente nu dovedește nimic. Ați fi dispus să verificați unele sau toate următoarele? Trimiți un PM dintr-un cont verificat existent? Trimiți un tweet pe contul tău de Twitter cu un cifru de autorizare? Creați o spectru care să conțină o foaie de hârtie cu ceva scris pe ea, așa faceți tocmai cu verificarea modelului ACF?

  Apple are o politică, pe bună dreptate, că orice conținut trebuie să aibă un buton de „raportare”. Trebuie să se întâmple ceva in ce perioada se apasă butonul „raport”. Ați fi interesat să fiți moderator pentru a examina conținutul raportat și, de deopotrivă, noile verificări?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.