Alte modele de camere australiene pe Chaturbate aici?

Forumuri Suport modele videochat Alte modele de camere australiene pe Chaturbate aici?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt model cam pe Chaturbate de puțin peste o lună. Nu aș comunica că mă descurc foarte just, dar nici rău. Oricum, una dintre cele mai mari probleme ale mele este să nu știu funcționează lucrurile pentru noi aici, în Australia. Există site-uri de camere în Australia? Nu mă deranjează să fiu plătit în dolari americani, dar folosirea listei de dorințe Amazon este un pic o lovire de cap. Aşadar foarte puține dintre articolele mele dorite sunt expediate aici.

  rezolvă modelele australiene acest lucru? Unii oameni s-au plâns că transportul este prea prețios. Știu că poți primi carduri plocon, dar eu prefer jucăriile. Există un site în Australia care vă permite să vă împărtășiți listele de dorințe?

  Tampit am făcut greșeala de a deţine un cec ca opțiune de plată Chaturbate. Cecul meu de 51 USD a durat aproximativ o lună să sosească, iar azi va mai dura 28 de zile pentru a fi eliminat și m-a costat 10 USD să-l depun. Azi am reparat un card Payoneer. Pare o modalitate costisitoare de a obține money.

  Mi se pare că totul este un pic copleșitor rar. Mă descurc foarte just cu bărbații, dar toate celelalte sunt legate de promovarea și încercarea de a obține sfaturi cu care mă lupt. M-am străduit să obțin orice conținut care să mă promovez. Am o cameră decentă, dar am o lumină proastă și un spațiu limitat. Nu există alt loc decât afară pentru a obține o fotografie completă a corpului. Sotul meu este inutil cu aparatul foto, fotografia iese groaznica si neclara!

  Simt că petrec mai mult timp făcând videoclipuri și încercând să mă promovez pe diverse site-uri pentru care nu am suficient timp să live cam. În mod ideal, aș tinde ca oamenii să rezerve private și să mă sune folosind Skyprivate. Îl promovez pe twitter în ultimele două zile, dar nimeni nu a fost interesat sau a făcut o rezervare. Am tocmai 131 de urmăritori și sincer să fiu nu înțeleg Twitter. Încerc să etichetez promotorii, dar tocmai vreunul mă retweetează. De deopotrivă, fotografiile de pe telefon sunt nasol, nu-mi place să-mi arăt fața. Și există atât de multe moduri de a fotografia sânii tăi!

  Până azi am 8 videoclipuri, tocmai mi-am dat seama că poți folosi un software de captură de ecran pentru a-ți înregistra emisiunile private pe Chaturbate. Deşi aș fi știut asta mai devreme, aș deţine deja cele 10 clipuri necesare pentru a începe să vând pe Clips4sale. În schimb, dintre cele 8 videoclipuri pe care le am și le-am încărcat pe manyvids în 3 săptămâni, am vândut 1. Tocmai mi-am creat propriul site prin ModelCentro, dar în acest moment sunt în pierdere.

  De deopotrivă, mi se pare foarte chinuitor să fiu vorbăreț deşi nimeni nu vorbește în camera mea, ar fi să salut și altele, dar nu ai cu ce să lucrez este enervant. Este normal ca tocmai griii sa iti vorbeasca cu adevarat? Asta e o altă mare problemă… Se pare că am 150 de plumburiu și 10 culori în camera mea in ce perioada este cel mai aglomerat. Deşi am noroc, poate că 3 dintre acele culori mă vor duce la un spectacol privat și mă vor da un mic pont.

  Cel mai mult câștig din bacșișuri este 1000 de jetoane în 4 ore. Am experimentat aplicațiile și aproximativ că par să deranjeze oamenii, nu dau bacșiș! Am experimentat boții, par a fi enervanti încât nu știu ce ar trebui să fac cu ei. Am mai văzut și alte modele cu aplicarea de obiective repetitive… M-am gândit foarte just, asta face. Am experimentat de o jumătate de duzină de ori și nu am ajuns niciodată. L-am setat la 50 de jetoane pentru a mă face să esperma, la 8x mă ofer să fac un show de squirt. Nu am marcat niciodată un gol folosind niciuna dintre aplicații. Singura modalitate prin care fac jetoane este din privat, așa că primesc tocmai 5 jetoane pe secundă. Cel mai mare pont al meu este 500 și asta a fost de la cineva în timpul unui privat, sper să se întoarcă din nou! obișnuit

  Token Keno săptămâna trecută a fost un potop, am avut 30 de victorii, am eliminat 15 dintre ele în 3,5 ore. Se pare că singura dată in ce perioada am mai mult de 50 de telespectatori în camera mea este atunci in ce perioada mă plimb. Sau in ce perioada în sfârșit renunț și squirt sau orice altceva în speranța că cuiva îi va plăcea ceea ce vede și îi va da un bacșiș. Am renuntat sa dau emisiuni gratuite, daca nimeni nu da bacsis, nu alerg. Deşi primesc un privat, o să mă stropesc și o să prefac un . Deşi încep spectacolele, nu primesc prea mult bacșiș.

  Celelalte probleme ale mele sunt că am o singură jucărie , nu am lenjerie intimă, nu știu să mă machiez pentru a prezenta cu real drăguță, nu am haine , stau ore în șir pe saltea. sfârşitul mi-a dat peste cap spatele. . După aceea mai este faptul că am băieți care îmi trimit mesaje pe Kik și Twitter, dar niciunul dintre ei nu-mi oferă indicii despre chaturbate sau oriunde în alt loc. Nimeni nu vrea să-mi cumpere kick-ul și nici cei care mă găsesc pe skype nu plătesc. îi determină modelele pe oameni să le dea bacșiș pe chaturbate și după aceea să folosească Skype pentru privat? Credeam că nu ai voie să faci asta… dar văd că modelele menționează tot timpul persoane private de Skype… sau este tocmai o chestie MFC.

  Îmi pare rău că am dezvăluit… Mă simt întreg copleșită. La sfârșitul zilei, tot ce vreau să fac este să câștig 200 USD în plus pe săptămână și să mă distrez. Deşi aș putea face asta lucrând 4 zile pe săptămână, aș fi fericit.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.