Alegeți un nume de model

Forumuri Suport modele videochat Alegeți un nume de model

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  salut tuturor :hello2:

  Am fost la pândă pe aceste forumuri de ceva moment, deoarece am cercetat lumea camerelor înainte de a-mi face debutul în scurt timp. A fost o lectură fantastică, așa că, mulțumesc tuturor colaboratorilor, aștept cu nerăbdare să vă cunosc deşi aventura mea în această linie de lucru nebună de distracție se va duce la potrivit sfârșit. Cu greu aștept să sosească un nou permis de comandă și după aceea mă voi înregistra la MFC.

  M-am gândit de ceva moment la nume și am crezut că m-am determinat pe vreunul: Midnight Sonata, dar azi m-am răzgândit din nou încât pur și simplu nu sună just. Citeam un alt temă în care o fată cerea sprijin și numele ei nu era întocmai atât de memorabil, iar tokens de potrivit simț era să vă reflectați; deoarece este un instrument de marketing și va fi marca dvs.
  Oricum, cred că asta m-a făcut să devin puțin obsedat de numele meu azi. Deoarece am azi o foaie de socoteală de două pagini cu posibili identificatori!
  Știu că o poți schimba oricând, dar am vrut tocmai să întreb deşi celelalte fete au avut această ezitare sau deşi știi in ce perioada se potrivește numele.
  De deopotrivă membri, contează atât de mult numele în camera cui vor intra?
  În cele din urmă, știu că este personalitatea ta și felul în care te porți, dar am un TOC ușor, așa că mă tortura. :lautara:
  Aș putea enumera câteva nume aflate în competiție deşi cineva dorește să-și dea o părere.
  Salutari tuturor! xxxx

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.