Ajutor pentru un cuplu începător!

Forumuri Suport modele videochat Ajutor pentru un cuplu începător!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor! Luăm această postare pentru a ne prezenta! Suntem Samus și Revan, un cuplu care a început să transmită pe CB azi o lună și jumătate.

  Avem niște probleme în a o face. Lasă-mă să-ți explic mai just. La începuturile noastre nu aveam mulți spectatori încât suntem noi la site și la job. Am aflat tot ce știm despre camere prin intermediul site-urilor web și uitându-ne la alte camere.

  După tot acest timp, suntem destul de blocați și în seara asta am decis să încercăm să întrebăm pe cineva cu mai multă experiență decât noi. Tejghelele pentru spectatori din camera noastră nu se vor urca și aceleași probleme pentru bacșișuri. Am experimentat o mulțime de strategii diferite, de la a începe îmbrăcați și a tachina până la a ne dezbraca întreg și a face o mulțime de lucruri pentru a petrece telespectatorii.
  De deopotrivă, încercăm să folosim lentile mici și mari, să rămânem concentrați pe acțiune sau să fim mai comunicativi cu camera, dar totul pare să nu funcționeze just.

  Am văzut o mulțime de camere pe CB și am observat că aproximativ fac același lucru pe care îl facem noi și nu ne putem da seama de ce funcționează pentru ei și nu funcționează pentru noi. Nu suntem aici să ne plângem, vrem tocmai niște sfaturi de la oameni cu mai multă experiență decât noi.

  În camera noastră avem o cronologie bună, un meniu de bacșiș just. Emitem cu o cameră HD bună, o conexiune puternică și un computer care poate reda cu ușurință HD.

  Simțiți-vă liber să întrebați orice detalii care vă sprijini să ne ajutați!

  Apreciem foarte mult sfaturile tale!
  sam și rev

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.